J. Roth 57.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřim získala definitivní jistotu záchrany


Branky


0

Těsná výhra, ale hlavně důležité tři body mohou těšit Kouřimské, protože touto výhrou si definitivně pojistili účast v dalším ročníku okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vedru vlažnější začátek

Tradiční rivalové se utkali na hřišti v Zásmukách. Odehrát utkání čtyřiadvacátého kola přijela Kouřim, která potřebovala ještě získat jeden bod pro definitivní jistotu záchrany, aniž by se musela ohlížet na ostatní výsledky.

 

"Chceme navázat na minulou výhru z domácího hřiště a udělat si radost pěkným fotbalem", věděl před výkopem trenér domácích Martin Čapek a dodal: "Ale těsně před zápasem mi přišly čtyři omluvenky od hráčů základní sestavy. Tak prostě dostanou příležitost další..."

 

Volnější tempo zápasu hraném ve velkém vedru přineslo i nějaké šance. Domácí hráči více drželi míč na svých kopačkách, lépe kombinovali, ale šance jim zmařil výborně chytající Lukáš Havránek. Naopak do vedení se dostali po pěkné kombinační akci hosté. Svoboda vysunul Nováka, který našel zakončujícího Tomáše Dufka - 0:1.

 

Hosté rozhodli z penalty

Po dvanácti minutách druhého poločasu se do míče opřel Jiří Roth a výstavní střelou srovnal skóre - 1:1. Obrázek hry byl podobný tomu z prvního poločasu, v další šanci vychytal domácí útočníky opět Lukáš Havránek. 

 

A tak zápas rozhodla penalta po faulu domácího stopera, kterou proměnil Roman Světnička - 1:2. Ve zbytku utkání už domácí skórovat nedokázali a tak definitivně ztratili poslední teoretickou šanci k záchraně. Naopak kouřimští borci se mohou těšit na další ročník v okresním přeboru. Díky bodově vyrovnanému středu tabulky se navíc klidně mohou posunout do horní poloviny tabulky. Mezi čtvrtými Pečkami a desátými Plaňany je rozdíl pouhých šesti bodů. V příštím kole má Kouřim volný los a Zásmuky pojedou odehrát zápas do Žiželic.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: Neodehráli jsme špatné utkání. V kombinaci a držení míče si myslím, že jsme byli i lepší. Soupeř naopak nebezpečnější v koncovce. Vyrovnané utkání rozhodl pokutový kop. Po zbytečném faulu našeho stopera. Dnešní zápas vyhrál šťastnější nikoliv lepší tým.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Ve velkém vedru se nehrálo v nijak závratném tempu, ale i tak bylo na obou stranách k vidění dost šancí. Nás několikrát zachránil Havránek, minimálně tři góly během zápasu chytil. Do vedení jsme šli v prvním poločase po hezké akci Svobody, Nováka a zakončujícího Dufka. Domácí srovnali pěknou střelou na začátku druhé půle, ale o našich třech bodech rozhodl z penalty Světnička. Za potvrzení záchrany jsme rádi, poslední kolo v Krakovanech tak pro nás bude už naštěstí bez nervů.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - M. Vondráček [-] , Z. Vokáček [-] , O. Chábera [-] , L. Sobotka [-] (73. M. Čáp [-] ) , M. Kraus [-] , M. Čapek [-] (86. J. Svoboda [-] ) , P. Benda [-] , F. Jonáš [-] , P. Skala [-] , J. Roth [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] , M. Snížek [-] , Š. Jasenovský [-] , O. Macháček [-] , T. Ružinský [-] , J. Keltner [-] (68. R. Světnička [-] ) , J. Paclík [-] , T. Novák [-] (88. V. Bug [-] ) , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 66. T. Ružinský . ČK: 89. T. Ružinský .
Hráči zápasu: P. Benda - L. Havránek , T. Ružinský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - ČAPEK Adam (N), RICHTER Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.