Zásmuky jsou dalším jistým sestupujícím


Branky


0

Zásmuky odjely bojovat do Nučic o udržení teoretické naděje. Ale Nučičtí také nutně potřebují body k záchraně a důrazně si o ně řekli ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonická převaha Nučic vedla jen k jednomu gólu

Zásmuky nastoupily do utkání bez bázně. V úvodu zápasu drželi hostující borci míč více na svých kopačkách, ale to bylo bohužel vše. Postupem času se osmělili i domácí a přebírali iniciativu. Obrovskou příležitost měl Jakub Novák, ale nikým neatakován v pokutovém území přestřelil branku, stejně si o chvilku později počínal Kubalík. Šulcovu střelu zlikvidoval velmi dobře chytající Staš. Prosadit se dokázal až v poslední minutě prvního poločasu Petr Bradáč z trestného kopu - 1:0.     

Zásmuky v úvodu srovnaly krok

Druhý poločas se tlak na zásmuckou branku ještě zvýšil, ale branky nepřicházely. Petr Nevšímal na zadní tyči trefil břevno, od něj míč skočil na brankovou čáru a ven z brány, dorážkou Jakub Hervert také trefil pouze břevno a Jakub Novák pouze brankáře. Trest přišel vzápětí, když Jan Derka na přední tyči usměrnil roh za Krutského záda - 1:1.

 

Nučice byly ale stále lepší, bohužel střelecky se trápili oba útočníci. Ale v závěrečné fázi byli domácí za svoji hru odměněni i góly. Na 2:1 se trefil Filip Kubalík, který dorazil střelu Matěje Chromého a o čtyři minuty se podobně trefil Jakub Novák - 3:1. Tyto branky Nučické uklidnily a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. V třiasedmdesáté minutě byl faulován v šestnáctce Chromý, ale Dominik Kočí kopl penaltu lajdácky úplně vedle branky. V osmdesáté třetí minutě si naskočil Jan Vedral na míč z rohového kopu a uzavřel účet utkání - 4:1.

 

Pro Zásmucké to byla poslední šance, jak ještě alespoň teoreticky bojovat o možnou záchranu. Bohužel neuspěly a sestup je nemine. Nučičtí svoji záchranu v přeboru budou ještě muset potvrdit, protože stoprocentní jistotu stále nemají. Ale krok k ní udělali velký.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, vedoucí týmu: Tento zápas byl pro nás velmi důležitý v boji o záchranu, zvládli jsme ho s dobře hrajícím hostujícím mužstvem ze Zásmuk, které podává v jarní části soutěže dobré výkony. Proto jsme rádi za tři body, které jsme získali po více šancích a dobré střelecké formě. Věříme, že nás tento zápas udržel v okresním přeboru. Hráčům bych chtěl poděkovat za dobrý výkon a rozhodčímu za korektní řízení zápasu.

TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře. Drželi jsme míč, kombinovali a soupeře nepouštěli do hry. S postupem času se, ale naše hra začala vytrácet a domácí převzali iniciativu. S tím přicházely i první šance domácích. S vypětím všech sil i trochu se štěstím jsme drželi bezbrankovou remízu až do poslední minuty první půle, ve které jsme bohužel inkasovali z trestného kopu. Do druhé půlky jsme opět vstoupili dobře a dokázali vyrovnat z rohového kopu. Doufal jsem, že vyrovnávací branka nás nakopne a ještě domácí potrápíme, ale opak byl pravdou. Úplně jsme se položili. Na hřišti bylo od té doby jenom jedno mužstvo a bylo jenom otázkou, kolik jich dostaneme. Nučice nás fyzicky a důrazem přehráli a zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mansour Jakub - KOČÍ Miroslav (N), KOBERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.