M. Koška 22.
A. Sixta 89. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Osek proti Bečvárům bodovat nedokázal


Branky


22. M. Koška , 89. A. Sixta (p.) - 16. P. Jahoda , 38. J. Čáslava , 67. P. Jahoda
0

Bez několika hráčů základních sestav nastoupily oba týmy k důležitému utkání. Osek potřeboval body k záchraně, Bečvarečtí by rádi odrazili ohrožení ze strany Jestřabí Lhoty. Lépe se dařilo hostům, kteří nenechali nikoho na pochybách o tom, kdo si připíše body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Autobus zaparkoval před šestnáctkou hostů

Velký Osek v jarní části doma ještě neprohrál a tak není divu, že ani vedoucí tým tabulky sem nejel jen tak na výlet a pro "snadné" tři body, jak by se mohlo zdát podle postavení v tabulce. Navíc se hosté potýkali s výraznými problémy v sestavě: "Do Oseka jedeme s obavami, chybějí nám čtyři hráči základní sestavy", uvedl před výkopem hostující trenér Josef Kuba a dodal: "Do základu musím i já...".

 

Navíc v zápase uběhly pouhé čtyři minuty, když s výronem v kotníku odkulhal na střídačku krajní záložník Petr Kuba. Této situaci také byla přizpůsobena taktika hostů. Bečvarečtí bránili na vlastní polovině a Osek se nedokázal přes tento val probít. Zároveň hosté využívali každé příležitosti k brejkovým situacím a po jedné z nich vstřelil Petr Jahoda první branku zápasu - 0:1. Domácí Viktorii se podařilo vyrovnat o šest minut později, kdy na dlouhý nákop nedostal Holub, Martin Koška se řítil sám na Stoupu a trefil po zemi na zadní tyč - 1:1.

 

Domácí borci si kromě nějakých centrů do šestnáctky nic nevytvořili a tak se opět radovali hosté. Nestárnoucí Josef Čáslava pláchl všem a znovu poslal hosty do vedení - 1:2. Mohl přidat i další branku, ale v gólové šanci trefil jen levou tyč Kalincovy brány.

 



Viktoria dokázala pouze snížit z penalty

Druhý poločas začal optickým náporem domácích hráčů. To, co se ale dostalo za obranu, posbíral Stoupa. Ani s několika málo střelami ze střední vzdálenosti neměl výrazný problém. Když v šedesáté sedmé zužitkovali hosté další rychlou akci, na jejímž konci byl znovu Petr Jahoda - 1:3, zdálo se být rozhodnuto.

 

Domácí ale zbraně nesložili, jenže při snaze o zvrácení nepříznivého výsledku se otevírala vzadu okénka. V těchto chvílích držel Osecké nad vodou gólman Kalinec, který se zaskvěl hlavně při hlavičce Vanty do šibenice a předvedl efektní a hlavně efektivní zákrok.

 

Snížit se domácím podařilo minutu před koncem, kdy po faulu Čáslavy v rohu šestnáctky Aleš Sixta se štěstím proměnil pokutový kop - 2:3. Ve zbývajícím čase už hosté domácím míč nepůjčili a odvážejí si zasloužené tři body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zvolili jsme taktiku "zaparkovaného autobusu", nechali jsme domácí hrát, soustředili se na obranu a snažili se hrozit z brejků. Tento způsob hry určitě nechceme praktikovat často, ale okolnosti nás přinutily a ukázalo se, že jsme zvolili správně. Domácí sice měli míč častěji na kopačkách, ale z výměny míčů mezi stopery nebezpečí nehrozilo. Šancí jsme měli více, bohužel ne všechny jsme proměnili. Body z Oseka jsou cenné a všem hráčům, kteří byli na hřišti, bych chtěl poděkovat za obětavý a disciplinovaný výkon.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] , J. Karban [-] , S. Karban [-] (78. M. Karban [-] ) , M. Černý [-] , M. Koška [-] , P. Špaček [-] (78. D. Bezucha [-] ) , J. From [-] , L. Černý [-] , Š. Šmiřák [-] , P. Drahovzal [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - L. Kubásek [-] , J. Kšírl [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Kuba [-] - P. Kuba [-] , J. Čáslava [-] , P. Jahoda [-] - J. Vanta [-] , M. Černý [-]

ŽK: 50. J. Karban - 41. M. Černý , 52. J. Čáslava , 83. P. Jahoda .
Hráči zápasu: J. Čáslava , M. Slezák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HOŠEK Václav (N), KUBELKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.