Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany rozhodly třemi rychlými góly v začátku druhé půle


Branky


0

Očekával se jednoznačný zápas, ale Konárovice potvrdily, že inkasují až když dojdou síly. Po pauze dokázaly stáhnout jednobrankové vedení domácích, ale pak rychle inkasovaly tři branky a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důrazní hosté ztráceli pouze o gól

"Říká se v Krakovanech, že na Konárovice neumějí zahrát", komentoval před utkáním trenér Vlastimil Chlád a dodal: "Ale my chceme tuto pověru protrhnout a udržet domácí neporazitelnost"

 

A s tímto cílem také nastoupili hráči na hřiště. Krakovanští se snažili kombinovat, ale důrazně hrající hosté jim toho moc nedovolovali. Více než stovka diváků tak na první gól čekala až do dvacáté sedmé minuty, kdy se přesnoou střelou z hranice šestnáctky prosadil Jan Pospíšil - 1:0. 

 

Ale ani tato branka nezměnila obraz hry. Hosté se sice žádné velké a vyložené šance nedokázali vypracovat, ale také nedovolovali domácím skóre navýšit a udržovali stále naději na dobrý výsledek.

Tři góly v rozmezí sedmi minut zlomily Konárkám vaz

A nástup do druhého poločasu byl pro hosty impozantní. Miloš Černík napálil tři minuty po pauze míč z trestného kopu na bránu Douděry, balón byl ve zdi nejspíše tečován a domácí brankář neměl šanci - 1:1.

 

To byl skvělý začátek, ale jak je v Konárovicích zvykem, brzy zase inkasovali. Remízový stav vydržel totiž jen dvě minuty. Domácí sehráli parádní akci po straně, na několik doteků se dostali před Ernygerovu bránu a Tomáš Sixta zakončil chladnokrevně - 2:1. A to, bohužel pro hosty, nebylo všechno. Antoš rozehrál parádně trestný kop na zadní tyč, tam si nejvýše naskočil Roman Tlučhoř a navýšil na 3:1.

 

Hřebíček do rakve přišel po dalších pěti minutách, kdy na konci akce byl Aleš Dostál - 4:1. To už hosté odpadli, ale dalších gólů se diváci nedočkali. Pouze zvonila nastřelená tyčka a v posledních minutách si domácí dovolili zahodit i pokutový kop. I tak berou po tomto zápase tři body a pod Konárovickými se okresní přebor povážlivě rozhoupal.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Potřebovali jsme dnes vyhrát a to se nám nakonec podařilo, Ale Konárovice jsou houževnatý soupeř a myslím, že nejsou horší než některé jiné týmy spodní poloviny tabulky. Nám se podařilo podržet si domácí neporazitelnost a s body, které máme na kontě už snad můžeme říkat, že jsme zachráněni. Ale pozor - matematicky to ještě jistota není.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: V Krakovanech jsme potřebovali udělat body k záchraně. Celkem byla hra vyrovnaná, jenže Krakovany měly více chuť po gólu. Naše marnost přetrvává a jsme jednou nohou v trojce.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] (80. M. Skokan [-] ) , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] , R. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] - L. Neruda [-] (49. D. Chvojka [-] ) , J. Antoš [-]

TJ SK Konárovice
O. Ernyger [-] - R. Černík [-] (74. P. Němec [-] ) , L. Kahoun [-] , P. Kopecký [-] - D. Plachý [-] , P. Jandák [-] , L. Sojka [-] , M. Vokoun [-] - L. Marek [-] (76. M. Patočka [-] ) , M. Černík [-] , R. Pokorný [-] (69. M. Brunclík [-] )

ŽK: 50. L. Jelínek , 84. L. Tlučhoř - 70. L. Kahoun .
Hráči zápasu: J. Antoš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠPIČÁK Jakub - KUBIČEK Luboš (N), ZMÁTLO Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.