3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mač druhého s třetím rozhodl druhý poločas


Branky


32. J. Novotný (p.) , 66. D. Živný , 70. J. Korčák - 47. P. Kesner
0

Na utkání jednoho z nejlepších útoků soutěže proti nejlepší obraně přišla více jak stovka diváků. A fanoušci viděli zajímavé utkání s jednou brankou v první půli, kterou ze značky pokutového kopu trefil Jakub Novotný. Hosté po pauze brzy vyrovnali, ale další dvě trefy přidali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přísná penalta poslala domácí do vedení

Po dlouhých deštích bylo hřiště v Žiželicích hodně podmáčené a jedna polovina hřiště extrémně. "Na tom se nedá hrát, my jsme pro odložení. Ale domácí hrát chtějí, tak uvidíme, jak rozhodne hlavní sudí", konstatovali před zahájením hostující hráči. Hlavní rozhodčí Karlík ale hřiště uznal jako způsobilé a mohlo se začít.

 

Jestřábka i na tomto těžkém terénu začala svižně a roztočila svůj kombinační fotbal. Hostující hráči si vytvořili i několik dobrých příležitostí, ale Týma tu svou neproměnil. V další šanci se po úniku Krajíčka ocitla hned dvojice hostujících hráčů, ale Krajíček nepřihrál přesně úplně volnému Krupkovi, který se tak dostal z ideální pozice pro zakončení. 

 

A tak udeřilo na druhé straně. Domácí borci nepromrhali žádnou příležitost k protiútoku a při jednom z nich po kontaktu útočníka s obráncem Skalickým pískal rozhodčí penaltu. "Ani jsem se ho nedotkl, nohu jsem stáhnul", dušoval se po utkání Michal Skalický. Penaltu, byť přísnou, proměnil Jakub Novotný a získal vedení na stranu Žiželic - 1:0.

 

Po dvou minutách bylo vyrovnáno

Hned úvodní minuty druhého poločasu přinesly vyrovnání. Míč z trestného kopu z kopačky Pavelky narazil Klička Petrovi Kesnerovi na vápno a ten trefil přesně do šibenice - 1:1. A hosté si tvořili další šance. Mojžíš nedokázal přesně zamířit v několika šancích z prostoru velkého čtverce. Tlak hostů byl veliký, ale to proměňování...

 

I proto se opět radovali domácí. Po brejku přišel faul a z trestného kopu trefil nádherně David Živný - 2:1. Poslal Žiželice opět do vedení a zchladil trochu útočné aktivity hostů. Navíc po pár minutách pálil z osmnácti metrů přesně a pohotově z otočky k tyči Jakub Korčák - 3:1. Do konce zápasu zbývalo ještě dvacet minut, ale hosté už kontrovat nedokázali. 

 

Diváci tak odcházeli určitě spokojeni po kvalitním výkonu a výhře domácího celku. Žiželice se touto výhrou dostali před svého soupeře na druhé místo tabulky.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jakub Kuzma Novotný, trenér: Do zápasu s Jestřábí Lhotou jsme nastoupili opět v sestavě, kterou poznamenalo několik zranění. Utkání se hrálo na velice těžkém terénu, který byl na hranici způsobilosti a po 3 dnech neustálého deště vypadal spíše jak plocha pro vodní pólo. Ustáli jsme tlak hostů a z brejků dokázali udeřit. Body z dneška pro nás jsou stoprocentním uspokojením a super výkon předvedl hlavně David Živný, který se přesunul na stopera a byl stoprocentní.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Odehráli jsme výborný zápas, ale zklamalo nás proměňování šancí. Měli jsme pět, šest výborných možností... Soupeř byl kvalitní a dokázal zúročit svoje šance. Vypadá to, že když hrajeme divácky pěkný zápas, tak vždycky prohrajeme. Tak asi příště budeme muset zase hrát špatně...



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - J. Korčák [-] , D. Živný [-] , O. Lekeš [-] , M. Midloch st. [-] , A. Apiján [-] , A. Schánel [-] (74. J. Šantrůček [-] ) , J. Novotný [-] , M. Živný [-] (16. M. Janata [-] ) , D. Chlupáč [-] , M. Bubeník [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - F. Krajíček [-] (72. P. Kureš [-] ) , A. Krupka [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] , M. Skalický [-] , S. Mojžíš [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , D. Záhora [-] , O. Pavelka [-]

ŽK: 24. O. Lekeš , 36. D. Živný - 72. A. Krupka .
Hráči zápasu: D. Živný - M. Klička , P. Kesner , O. Pavelka .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Karlík Milan - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.