4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany dokázaly obrat o body Žiželice


Branky


55. K. Hanzálek , 80. P. Brecík , 82. M. Midloch st. (vl.) , 90. M. Jambor
0

Těžké utkání čekalo domácí Plaňany proti Žiželicím. Ale zraněními zdecimovaní hosté nestačili na nadšeně bojující Plaňanské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán opustil hřiště hned po dvou minutách

"Je to bída", utrousil po příjezdu do Plaňan trenér hostů Jakub Kuzma Novotný a pokračoval: "Máme plno zraněných a další se sebezapřením musí nastoupit." Jeho slova se potvrdila hned po dvou minutách hry, kdy musel nuceně odstoupit kapitán Martin Živný. 

 

V prvním poločase museli Plaňanští bojovat nejen se soupeřem, ale i se silným větrem. Přesto si dokázali vypracovat několik gólových příležitostí, ale Proskočil ani Brecík ještě neuspěli. Hosté si moc příležitostí nevytvořili, ale při pěkné ráně Lekeše z hranice šestnáctky musel Hradecký vytáhnout největší kalibr svého umění. 

 

Po půlhodině hry odstoupil po obnoveném zranění další hráč hostů Schánel a na lavičce Žiželic zůstalo prázdno... Ale do kabin si hosté nesli nadějný výsledek 0:0.

 

 

Oslabení hosté nevydrželi se silami

Do druhého poločasu vystřídal Málka domácí mladíček, teprve sedmnáctiletý Karel Hanzálek a po deseti minutách vstřelil po samostatném úniku svůj premiérový gól v "A" týmu - 1:0. A hosté přidali na tempu. I bez několika hráčů základní sestavy zatápěli domácím, ale vyložené šance si nevytvořili a co propadlo za obranu, to zlikvidoval výborný Hradecký.

 

Aby všemu špatnému nebyl ještě konec, musel ze hřiště další zraněný hráč hostů a Žiželice tak dohrávaly v deseti. A toho v posledních minutách domácí náležitě využili. Pavol Brecík zvýšil na 2:0, potom si unavení hosté dali vlastní gól (Michal Midloch st. - 3:0) a v poslední minutě skóroval další dorostenec v domácím dresu Milan Jambor - 4:0.

 

Pro Plaňany to jsou důležité a asi ne příliš očekávané body do boje o záchranu. Nyní jim patří devátá příčka a uvidíme, jak si v příštím kole vyšlápnou na Bečváry.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: No, ... jsme šťastní. Nečekali jsme, že bychom nějaké body mohli uhrát, ale jak se říká - vždy se začíná za stavu 0:0. Na soupeři bylo znát, že není kompletní, přesto nás po vedoucím gólu zatlačili. Ale podržel nás Hradec a ke konci jsme definitivně rozhodli.

SK Žiželice
Jakub Novotný, trenér: Do zápasu v Plaňanech jsme nastoupili v sestavě, která se musela obejít bez několika klíčových hráčů. V průběhu utkání odstoupili další 3 z důvodu zranění a utkání jsme byli nuceni dohrát v 10 lidech. Výkon odpovídal stavu naší sestavy a byl naprosto tragický. Za celých 90 minut jsme si vypracovali jedinou gólovou příležitost, která byla v prvním poločase po střele Lekeše. Soupeř vyhrál zaslouženě a my budeme doufat, že se zdravotní stav našich hráčů do dalšího utkání zlepší.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Málek [-] (46. K. Hanzálek [-] ) , M. Češner [-] , P. Břichnáč [-] , P. Brecík [-] - T. Freund [-] (88. M. Jambor [-] ) , J. Kozdera [-] , M. Freund [-] , M. Grulich [-] - J. Andrašík [-] (85. J. Postelt [-] ) , T. Proskočil [-] -

SK Žiželice
D. Mical [-] - M. Živný [-] (2. J. Šantrůček [-] ) , M. Midloch ml. [-] , O. Hůka [-] , J. Novotný [-] - M. Bubeník [-] , A. Schánel [-] (32. M. Midloch st. [-] ) , R. Lekeš [-] , J. Korčák [-] - A. Apiján [-] , D. Živný [-] -

ŽK: 37. M. Freund , 57. J. Kozdera , 61. T. Proskočil - 44. A. Apiján .
Hráči zápasu: M. Hradecký , M. Češner , M. Grulich .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.