1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry poprvé v sezóně nemají ani bod


Branky


0

Prvním přemožitelem Bečvár se staly Žiželice. Branka Jakuba Korčáka z patnácté minuty rozhodla celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bečváry nechaly volný střed hřiště

Domácí tým vstoupil do utkání velice aktivně a dal všem divákům, kterých se sešlo více jak stovka, vědět, že všechny tři body si chce nechat doma. Útok za útokem se valil na Stoupovu bránu a hostující obránci nevěděli, kde jim hlava stojí. Žiželičtí využívali hlavně kolmé přihrávky za obranu, na které si sbíhali rychlonozí útočníci. Tímto způsobem si vytvořili snad pět šancí, něco pochytal bečvarecký gólman, jiné nezakončili přesně, ale jednu dokázali využít. Jakub Korčák si seběhl na kolmici, míč si perfektně zpracoval a posunul si jej do strany podél vybíhajícího Stoupy. Uklidit balón do prázdné kasy pak už nebyl problém - 1:0. Ke konci poločasu už tlak domácích nebyl tak výrazný a hosté se také dostali do šance, jenže Černý z bezprostřední blízkosti trefil Micala. "Vyklidili jsme střed hřiště", konstatoval o přestávce trenér vedoucího týmu tabulky, Josef Kuba a pokračoval: "Hodně nám chybí Honza Dědek a je to znát. Musíme o pauze něco vymyslet."

Sotva pletli nohama, ale hubené vítězství ubránili

A avizovaná změna byla viditelná. Hosté na place protočili trojici hráčů, na pozici defenzívního štítu se postavil Vojta Kšírl a vše bylo jinak. Domácí již neměli tolik prostoru, navíc bylo evidentní, že jim pomalu docházejí síly. Stoupu už ohrožovali minimálně, zato na druhé straně se vařila voda. Naštěstí pro domácí se nedovařila, protože výborně chytající Mical zastavil všechny šance hostů. Neujala se ani akce Vanty nebo Jahody, Uhrova střela skončila na brankové konstrukci. "Soupeř nás dostal pod veliký tlak a jsme rádi, že je konec", oddychl si po zápase domácí trenér Jakub Novotný. Žiželice jsou tak prvním týmem, který sebral Bečvárům všechny body a situace na čele tabulky tak dostává nový impuls.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jakub Kuzma Novotný, trenér: Do utkání jsme šli s cílem hodně držet míč na kopačkách a při ztrátách soupeře rychle napadat, to se nám zpočátku dařilo a dovedlo nás to tak k několika slibným šancím, ale hlavně ke vstřelenému gólu v 15. minutě. Začátek utkání a většina první půle patřila nám, ale náš výkon měl spíše klesavou tendenci. Ve druhém poločase jsme chtěli nějakou tu branku ještě přidat, to se nám bohužel nepodařilo. Soupeř nás do vážnější šance nepustil a my se stali týmem spoléhajícím na defenzivu a brejky. Kluky musím pochválit, protože závěr zápasu byl spíše ubojován, než dohrán v poklidu. Dobrým výkonem se předvedla hlavně naše defenziva a podržel nás skvělými zákroky brankář.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byli domácí lepší, měli častěji míč a my se nedokázali vyrovnat s jejich rychlým napadáním. Nedařilo se nám dostat do hry, kazili jsme a domácí nás přehrávali. Zaslouženě proto šli do kabin s jednobrankovým vedením, i když i my jsme zahodili vyloženou šanci. Do druhého poločasu jsme udělali změnu v rozestavení hráčů a to nám prospělo. Zatlačili jsme soupeře, ten postupně odpadal fyzicky. Vytvořili jsme si šance, ale ty bohužel zůstaly nevyužity. Je to první porážka v tomto ročníku, která nás hodně mrzí. Ale zápasů je ještě dost a my se musíme soustředit na další domácí utkání, které musíme zvládnout.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - M. Bubeník [-] (74. J. Fořt [-] ) , M. Midloch ml. [-] (89. J. Šantrůček [-] ) , D. Chlupáč [-] , M. Živný [-] - O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , J. Novotný [-] , R. Lekeš [-] - D. Živný [-] (59. A. Schánel [-] ) , A. Apiján [-] -

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] (84. V. Šmejkal [-] ) - M. Horáček [-] , J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] , P. Jahoda [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (71. J. Kšírl [-] )

ŽK: 55. J. Uher .
Hráči zápasu: D. Mical - V. Kšírl .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.