Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bečváry navýšily náskok na čele tabulky


Branky


21. M. Horáček , 26. P. Jahoda , 35. J. Vanta , 37. M. Černý , 62. J. Uher , 68. M. Černý - 39. Z. Čechák (p.) , 47. L. Sochůrek
0

Ve šlágru kola se v krásném, slunečném odpoledni a před solidní diváckou návštěvou představily na hřišti vedoucích Bečvár druhé Jevany. Po úvodní vyrovnané čtvrthodině patřila následující dvacetiminutovka domácím. Vypracovali si čtyřgólové vedení, které ovšem hosté v závěru korigovali z penalty. Když Jevany na začátku druhé půle snížily na 4:2, mohlo se schylovat k dramatu. Ale domácí nic neponechali náhodě a svoje vedení ještě pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnané čtvrthodině přišla kanonáda domácích

"Chceme tady uhrát dobrý výsledek, i když jsme přijeli bez několika hráčů základní sestavy", prohodil trenér Jan Lahoda před začátkem zápasu. Naopak domácí disponovali téměř kompletním kádrem.

 

V úvodní čtvrthodině se hrál oboustranně svižný, kombinační fotbal, který přinesl po jedné nevyužité šanci na každé straně. V jedenadvacáté minutě šli ale domácí do vedení, když se s notnou dávkou štěstí trefil Martin Horáček - 1:0. Po této brance bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Bečvarečtí pronikali po narážečkách za obranu soupeře, který jim dával ve středu hřiště nečekaně příliš prostoru a postupně brankami Petra Jahody, Jiřího Vanty a Miroslava Černého navýšili skóre na hrozivých 4:0. Hosté ale v závěru poločasu snížili z pokutového kopu za faul bránícího hráče na 4:1. Penaltu proměnil Zdeněk Čechák, na jehož ne příliš umístěnou střelu si Stoupa sice sáhl, ale cestě míče do sítě nezabránil.

 

Jevany měly snahu zápas zdramatizovat

Úvod druhé půle patřil i přes varování domácího trenéra Josefa Kuby hostům: "Nesmíme je nechat hrát nebo to bude ještě drama", varoval. A jakoby to přivolal... Domácí borci nedokázali dostatečně důrazně odvrátit soupeřovu akci, míč se po několika odrazech dostal zpět na kopačky hostů, Hejdák balón posunul na zcela osamoceného Lukáše Sochůrka, který zavěsil nekompromisně pod břevno - 4:2

 

Ve hře domácích hráčů se objevila nervozita a přihrávky častokrát nenacházely adresáty. Naštěstí pro Bečváry se totéž dalo říci i o hře Jevan, kde se projevoval nedostatek zimní přípravy. Po několika minutách začal vedoucí tým tabulky opět přebírat iniciativu a ohrožoval dobře chytajícího Trázníka. Ztrestného kopu načechral míč Uher na hlavu Dědka, který ale mířil jen do tyče. V šedesáté druhé se domácí fanoušci mohli zase radovat. Po rohovém kopu, který stáhl ze vzduchu Trázník, přišla jeho nepřesná rozehrávka, balónu se zmocnil Jan Uher a z hranice šestnáctky mířil přízemní střelou přesně k tyči - 5:2. Po dalších šesti minutách dal konečnou podobu výsledku svojí druhou brankou v zápase Miroslav Černý - 6:2. Po trošku kostrbaté akci po pravé straně se dostal k míči Čáslava, navedl si ho na centr, kterým přesně našel Černého a ten z voleje mířil do sítě.

 

Závěr utkání už patřil jen domácím, kteří zápas dovedli snadno ke třem bodům. Po brejku Krejčíka, kterého zastavil dobře se vracející Dědek, přišla další rychlá akce domácích. Horáček ve výhodné pozici ještě hladal Jahodu, ale jeho střelu vytěsnil Trázník na roh. Po něm prošel přízemní centr až ke Kubovi, jeho střela byla obráncem zblokovaná a dorážka Dědka mířila vysoko nad. Poslední šanci neproměnil po ukázkové a rychlé akci středem hřiště J. Kšírl, kterého vychytal Trázník.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Od začátku zápasu jsme byli aktivnější, snažili jsme se dát co nejdříve branku a nenechat nikoho na pochybách kde zůstanou body. Ve 22. min jsme otevřeli skóre a navyšovali ho postupně až na 4:0. Hosté snížili z penalty, kterou se štěstím proměnili. Do kabin se šlo za stavu 4:1 a hned na začátku druhé půle snížili hosté na 4:2. Ale i tak jsme cítili, že soupeř nemá na to, aby zápas otočil, a dalšími dvěma brankami jsme si došli pro jasné a zasloužené vítězství. Navázali jsme tak na dobré výkony z podzimu a věřím, že i diváci, kteří na zápas přišli, byli spokojeni. Vstup do jarní části se nám vydařil podle našich představ. Utkání řídil velmi dobře a citlivě rozhodčí Melichar.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Dvacet  minut prvního poločasu bylo utkání vcelku vyrovnané, na obou stranách po jedné šanci. Bohužel, v 21. minutě se domácí s velkou dávkou štěstí ujali vedení 1:0. To se odrazilo na průběhu celého prvního poločasu. Bečváry nám během šestnácti minut vstřelily další 3 branky a o výsledku bylo rozhodnuto. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, vstřelili jsme kontaktní gól na 2:4 a domácí se trochu začali bát o výsledek. Ale naše hra je neurovnaná a na náhodu. Bečváry nám daly další dva góly, zaslouženě zvítězily a bylo znát, kdo jak v zimní přípravě pracoval. Za zmínku z naší strany stojí jen dobrý výkon brankáře Trázníka.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] (55. J. Čáslava [-] ) , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] (63. J. Kšírl [-] ) - M. Horáček [-] (75. V. Šmejkal [-] ) , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-]

FC Jevany
P. Trázník [-] - J. Chaloupka [-] (53. R. Krejčík [-] ) , F. Jásek [-] , Z. Čechák [-] , M. Šístek [-] - D. Končický [-] , T. Novák [-] (77. M. Moravec [-] ) , P. Krákora [-] , J. Bečvařík [-] - D. Hejdák [-] , L. Sochůrek [-] -

ŽK: 52. Z. Čechák , 89. R. Krejčík .
Hráči zápasu: M. Černý - P. Trázník , M. Šístek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MELICHAR Vít - ŠMEJKAL Pavel (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.