FOTO: Atraktivní zápas mezi Jedovnicemi a Slovanem Brno zvládli domácí


Branky


40. M. Tajnai , 60. V. Borek , 76. M. Tajnai , 89. J. Gromský (p.) - 62. P. Dvořák
1

Oba týmy dokázaly, že fotbal hrát umí a chtějí. Domácí se dostali v 60. minutě do dvougólového vedení, naději pro Slovan však hned za dvě minuty vystřelil Dvořák. V poslední čtvrthodině rozhodli o vítězství Jedovnic svým druhým gólem Tajnai a Gromský z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Slovan Brno
Fanoušek Pavel Liška: Smolný zápas pro Slovan. Musím říci, že Jedovnice byly o fous lepší a vyhrát měly, ale výsledek neodpovídá hře. Ale bylo to hodně zajímavé utkání a některé branky byly skutečně povedené. A přiznám se, že i když jsem příznivec Slovanu, tak dvěma z nich jsem (i s některými dalšími ze Slovanu) zatleskal. Blahopřeji Jedovnicím, je to dobré mužstvo a o tamní fotbal hodně velký zájem. A klukům ze Slovanu říkám: Je to pryč, tak příště makejte a štěstí přijde!



Počet diváků: 190. Rozhodčí: Lazar Martin - ŠIŠMA Ondřej, RŮŽIČKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 4. 2017 17:56
17. 4. 2017 17:53

Smolný zápas pro Slovan. Musím říci, že Jedovnice byly o fous lepší a když tak vyhrát měly, ale výsledek neodpovídá hře. Ale bylo to hodně zajimavé utkání a některé branky byly skutečně povedené. A přinám se, že i když jsem příznivec Slovanu, tak dvěma jsem i s některými dalšími ze Slovanu, zatleskal. Blahopřeji Jedovnicím, je to dobré mužstvo a