2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Odra Petřkovice sehrál plichtu s Břidličnou


0

Šance kvapná málo platná. Platí to o zápasu 21. kola krajského přeboru MS kraje, kdy do Břidličné přijeli muži Petřkovic.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřkovice se hned v první minutě ujaly vedení brankou  Buriana. A jako by ukolébány vítězstvím zvolnily hru, zato Břidličná na zmoklém terénu poctivě šlapala. Výsledek 2:2 nakonec uspokojil ubě mužstva.   

První poločas rozhodl zápas

Petřkovičtí se již v první minutě dostali do vedení, kdy Ogon vysunul za obranu rozběhnutého Buriana a ten podél domácího gólmana skóroval. Brzké vedení jako by Odru upokojilo. Těžký terén nahrával spíše důraznému a obětavému stylu domácích. Náznaky šancí hráči Petřkovic nedokázali dotáhnout do gólového konce. Břidličná se více dostávala do hry. Vlastním gólem po malé domů Petřkovic srovnala. Laciný gól Odru trochu srazil, do pauzy se už k ničemu vážnějšímu nedostala.

Druhý poločas se jen dohrávalo

Ve druhém poločase góly už nepadly, Petřkovice si z Břidličné odvezly hubený bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
"Od první minuty jsme věděli, co nás bude čekat, terén byl těžký jak houba. Zápas se vyvíjel celkem dobře, ale když jsme hned od začátku dali gól, soupeře to nakoplo až na hranici agresivity, což k zápasu patří. Navíc jsme si dali nešťastný vlastní gól. Bylo to 2:1 a my jsme se trápili, nakonec zápas skončil 2:2. Jestli máme být v tabulce první, potřebujeme vyhrát a jednoznačně máme na to, abychom hráli lépe," okomentoval zápas trenér FC Odra Petřkovice Adler.:




Místo: Břidličná. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.