1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

David Hanuš vystřelil Černíkovicím 3 body


Branky


0

Bojovné utkání rozhodl svoji 11. brankou kanonýr domácích David Hanuš. Smiřice si vypracovaly několik brankových příležitostí, které však nedokázali proměnit a navíc kvůli nezvládnutým emocím přišly o dva vyloučené hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanuš poslal domácí do vedení

Smiřice ke svému prvnímu jarnímu boji zajížděly do Černíkovic, kde v bouřlivém prostředí nečeká žádný tým nic lehkého.  V první velké šanci utkání se ocitl smiřický Husak, ale nedokázal míč usměrnit do prázdné brány.  Naopak na druhé straně hráči Černíkovic udeřili hned z první střely na bránu, když v 11. minutě rychlý protiútok proměnil domácí kanonýr David Hanuš. Obdržená branka dostala hosty do křeče a od další pohromy je skvělým zákrokem zachránil brankář Hottmar.  Závěr poločasu patřil hostím, kteří měli několik dobrých brankových příležitostí ke vstřelení vyrovnávací branky.  Tu největší krátce před přestávkou spálil Havlíček, který zcela osamocen před brankářem poslal svoji technickou střelu jen o milimetry vedle. První poločas byl ve znamení bojovnosti a řady nepřesností v řadách obou týmů. 

2 červené karty pro hostující hráče

Hosté ze Smiřic vstoupili do druhého poločasu s velkým odhodláním poprat se o bodový zisk. Ihned po změně stran se po krásné akci Prokopa, který prošel přes 4 bránící hráče ocitnul před brankářem střídající Růžek, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Po této neproměněné šanci úroveň utkání klesla a oba celky se odhodlávaly k dlouhým nakopávaným míčům bez postupné kombinační hry. Uklidňující druhou branku mohli domácí přidat po pěkném centru, ale povedenou hlavičku zastavila branková konstrukce. V týmu Smiřic nastalo ve druhém poločase výrazné zlepšení, ale kýženou vyrovnávací branku se jim vstřelit nepodařilo.  Navíc hráči Smiřic neudržely své nervy na uzdě a z rukou hlavního rozhodčího viděli dvě červené karty. Kapitán Melichárek se Šimkem si neodpustili vulgární projevy vůči asistentovi rozhodčího a disciplinární komise rozhodne v kolika dalších utkání budou svému celku chybět. Tato vyloučení jsou velkou komplikací už pro tak úzký kádr Smiřic. Tento emotivní zápas s hektickým závěrem tedy lépe zvládly domácí Černíkovice, které potvrdily body z Opočna a výrazně si polepšily postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Jakub Jedlinský - vedoucí mužstva: Dnešní zápas byl pro nás velice důležitý. První doma a se soupeřem, který byl sousedem v tabulce. Prvním gólem jsme si velice pomohli a soupeře jsme v prvním poločase tlačili. Bohužel jsme neproměnili další šance a především v poločase druhém, kdy nás soupeř zatlačil, jsme se strachovali. Výborným zákrokem nás však podržel golman, a tak bereme všechny body. Chlapcům díky za předvedený výkon.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Vyrovnanému utkání by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
R. Zahradník [-] - J. Hillerbrand [-] , D. Hanuš [-] (88. M. Vašata [-] ) , J. Jedlinský [-] (81. M. Pacák [-] ) , J. Jedlinský [-] (72. J. Hanuš [-] ) , D. Ludvík [-] , J. Holoubek [-] , M. Stodůlka [-] , J. Švarc [-] , J. Hanuš [-] , D. Hanyk [-]

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - R. Prokop [-] , O. Husak [-] , J. Mochan [-] , J. Škarytka [-] (46. P. Růžek [-] ) , P. Šimek [-] , J. Havlíček [-] , O. Koza [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , M. Mochan [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Martin - VÍTEK Pavel, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.