1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v závěru potrestali Lípu za neproměněné šance


Branky


0

Lípa nastupovala do utkání v roli favorita. Po řadě neproměněných příležitostí však přišel pro hosty v 90. minutě trest, kdy se po standardní situaci trefil Kárník a zajistil svému týmu velice důležité 3 body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohnišov odolával šancím hostí

Hráčům Ohnišova se první jarní duel odložil kvůli nepřízni počasí. O týden později se však před zraky svých fanoušků utkali o důležité body s Lípou nad Orlicí. Před utkáním se nabízel jeden otazník v sestavě domácích a to zda se mezi tyčemi objeví zkušený Jarda Klofanda, který stále není 100% fit po zranění vazů v rameni. Po rozcvičce byla však otázka rozluštěna a Ohnišov se mohl v utkání spolehnout na svoji oporu, což se v průběhu utkání ukázalo jako velmi důležitý faktor. Od úvodního hvizdu rozhodčího Zlámala měl více na svých kopačkách favorit utkání z Lípy, který diktoval tempo hry. První velkou příležitost na otevření skóre měli hosté v 15. minutě, ale střela našla pouze připravené rukavice brankáře Klofandy. Po této šanci se hra vyrovnala a začali se osmělovat i domácí. Po standardní situaci se k hlavičce dostal Kárník, jenže jeho pokus mířil pouze do náruče strážce svatyně Lípy. V 35. minutě po zaváhání stopera Martínka postupoval hostující útočník středem hřiště na brankáře Ohnišova, ten však jeho střelu pod břevno bravurním zákrokem poslal nad břevno. Do konce prvního poločasu již diváci mnoho zajímavých akcí neviděli, a tak oba celky odcházely do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí Kárník poslal v 90. minutě Lípu do kolen

 Do druhého poločasu byl plán domácích zcela jasný, ze zabezpečené obrany přecházet do rychlých brejků. Lípa vstoupila do druhého poločasu aktivně a svého soupeře přišpendlila na vlastní polovinu. Z tlaku hostí vyplynula chyba v obraně Ohnišova, kterou mohl potrestat Vašata, ten však situaci trošku uspěchal a s jeho střelou si Klofanda poradil. Vše směřovala k tomu, že o vítězi utkání rozhodnou pokutové kopy. V 90. minutě hostující obránce nesmyslně fauloval u lajny a následovala standardní situace. Míč si k centru připravil Kuchta, jeho střílený míč směřoval bezpečně do náruče brankáře Janečka, když se jako blesk z čistého z nebe zjevil Kárník a špičkou kopačky tečoval míč do sítě. V tu chvíli nastala obrovská radost v domácím táboře a senzace kola byla na dosah. Ve zbývajících minutách domácí hráči nic nevymýšleli a okamžitě při zisku míče nakopli míč na polovinu Lípy. Ta se již na závěrečný tlak nezmohla a tak po řadě nevyužitých šancích odjíždí z Ohnišova bez bodového zisku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: Dnes jsme padli na neproměňování brankových příležitostí. Čtyřikrát jsme urazili fotbalového pánaboha a tak v poslední minutě přišel trest. Nepohlídaná standartní situace rozhodla o tom , že body zůstávají v Ohnišově.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
J. Klofanda [-] - T. Krahulec [-] (59. J. Remeš [-] ) , D. Kárník [-] , S. Krpata [-] (85. J. Šenkýř [-] ) , L. Vlček [-] , J. Kuchta [-] , J. Macek [-] , R. Horák [-] , V. Zrzavý [-] (35. J. Petr [-] ) , K. Martínek [-] , L. Čepelka [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , M. Kozel [-] , T. Doleček [-] , J. Vašata [-] , R. Pajor [-] , M. Král [-] , O. Karlík [-] (80. M. Halíř [-] ) , J. Palán [-] , M. Tulka [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 55. J. Kuchta , 69. K. Martínek , 80. L. Čepelka , 91. D. Kárník - 44. E. Charvát , 92. J. Palán .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Zlámal Vít - MUCHA Tomáš, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.