Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Meziříčí si před svými fanoušky s chutí zastřílelo


Branky


0

Domácí po minulém kole, kdy odcházeli poraženi z duelu v Solnici, dokázali před svými fanoušky zabral a s chutí si zastřílet. Naopak hosté nedokázali zopakovat dobrý výkon z minulého týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
Martin Šnajdr - trenér: Utkání jsme měli celé utkání pod kontrolou, hosté hrozili pouze z protiútoků. Konečné skóre mohlo být dvojciferné. Děkuji hráčům za předvedený výkon.

SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop : trenér: To, že většina hráčů se bála hrát a nechtělo se jim běhat a nezopakoval se výkon ze zápasu z před týdnem je jedna věc. Druhá věc je, že jsme od nějaké 25. minuty hráli v podstatě o 10ti, protože Forejtek si obnovil zranění a na lavičce nikdo nebyl...5 hráčů základní sestavy je dlouhodobě zraněno...Mohl bych pokračovat dál, ale pouze se zeptám...kde jsou adekvátní náhrady? Takto se nedá hrát žádná soutěž!



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - D. Jančura [-] (72. J. Tomášek [-] ) , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-] (74. P. Hrudík [-] ) , L. Baše [-] (78. P. Tomášek [-] )

SK Albrechtice nad Orlicí
M. Králík [-] - L. Velíšek [-] , R. Pinkas [-] , T. Forejtek [-] , J. Chvojan [-] , M. Sychra [-] , D. Brandejs [-] , J. Jaroš [-] , T. Jedlička [-] , L. Sršeň [-] , M. Barták [-]

ŽK: 28. V. Slánský , 66. J. Tomášek - 90. D. Brandejs .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Fryš Milan - RYCHTÁR Tomáš, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.