2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po těsném výsledku zůstaly 3 body na domácí půdě


Branky


0

Za silného vytvalého větru se hrálo v Předměřících vyrovnané utkání, ve kterém domácí své šance proměnili a připsali si první jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladší dorostenec Bouček rozradostnil domácí příznivce

V prvním jarním kole se představil domácí Slavoj proti hostům z Doudleb. Jako většina utkání o tomto víkendu i toto střetnutí bylo ovlivněno silným větrem. Nutno podotknout, že domácí tým nebyl v ideálním rozpoložení po pátečním fotbalovém plese. Od úvodního hvizdu rozhodčího Kubálka se hrála naprosto vyrovnaná partie bez větších brankových příležitostí na obou stranách. Domácí diváky zvedl ze sedadel až ve 36. minutě Strakatý s Boučkem a hned si mohli příznivci Slavoje vychutnat gólovou radost, když druhý jmenovaný zužitkoval přesnou přihrávku. Věkem ještě mladší dorostenec Bouček, tak poslal domácí celek do vedení. Do konce prvního poločasu si gólovou radost již fanoušci vychutnat nemohli, ale i přesto odcházeli do kabin spokojenější domácí.

Hostující tlak utlumil domácí Pekáč

 Do druhého poločasu nastoupil tým hostí jako polit živou vodou a domácí Slavoj jednoznačně přehrával a za svoji aktivitu byl oceněn vyrovnávací brankou. V 56. minutě obrana Předměřic hrubě chybovala při rozehrávce, míč zachytil hostující kanonýr Šrámek, který přesnou střelou k pravé tyči překonal Švehlíka. Hosté z Doudleb byli i nadále aktivnějším týmem, svoji herní převahu však nedokázali přetavit ve vedoucí branku. Naopak hosté byli v koncovce mnohem efektivnější. V 67. minutě se ve vápně uvolnil Pekáč a z úrovně penalty nedal Gartnerovi šanci zasáhnout 2:1. Do konce utkání hostům zbývalo dostatek času zvrátit skóre utkání. Domácí obrana v čele s brankářem Švehlíkem však odolávala a v několika případech i s notnou dávkou štěstí nedovolila aktivně hrajícím hostům vstřelit kýženou vyrovnávací branku. Po závěrečném hvizdu tak mohla propuknout v domácím táboře velká radost, protože po řadě nepřesností a pokažených přihrávkách bylo vítězství doslova vybojované.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Martin Pšenička - vedoucí mužstva: O fotbale nemůže být řeč, protože to byl spíše boj s větrem a únavou po pátečním fotbalovém plese. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, ale ve druhé polovině byl lepší soupeř. Hráčům děkuji za bojovnost a odvahu

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: Dnes vyhrál s přehledem vítr. Rekord v počtu autových vhazování na jedné straně hřiště. My bohužel neproměňujeme šance a proto prohráváme.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
F. Švehlík [-] - Š. Pekáč [-] , M. Strakatý [-] (87. J. Mach [-] ) , O. Vyleťal [-] , D. Lejp [-] , T. Ponikelský [-] , J. Bouček [-] (80. P. Jiroušek [-] ) , M. Zeman [-] (73. J. Voborník [-] ) , Š. Bezvoda [-] , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - L. Píro [-] (46. M. Vidlička [-] ) , J. Hudousek [-] , M. Mazura [-] , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] (87. D. Václavík [-] ) , M. Čihák [-] (46. P. Luňáček [-] ) , D. Faltys [-] , J. Krmaš [-] , J. Čapek [-] , M. Mazura [-]

ŽK: 28. A. Hronek , 40. L. Ponikelský , 83. M. Strakatý - 38. L. Píro , 79. J. Čapek , 89. M. Vidlička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - ŘÍHA Michal, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.