2:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji ze spodní části tabulky úspěšnější Černíkovice


Branky


47. T. Přibyl , 75. P. Musil - 60. M. Stodůlka (p.) , 64. J. Švarc , 72. J. Švarc , 82. J. Jedlinský
0

Po vyrovnaném 1. pološase, který branku nenabídl se v tom druhém s brankami roztrhl pytel. Hosté z Černíkovic domácí celek předčili v proměňování šancí a v důležitém záchranářském souboji si připsali cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl

V Opočně byl v nedělním odpoledni k vidění záchranářský duel domácích s hostujícími Černíkovicemi, kteří nastupovali ve značně okleštěné sestavě. V prvním poločase bylo vidět, že pro obě mužstva je toto utkání velice důležité a chtějí se vyvarovat jakékoliv chyby v defenzivě. Týmům nelze upřít snahu, ale veškeré útočné tažení končili na hranice velkého vápna soupeře. Některé pasáže lze nazvat překopávanou, kde zálohy na hřišti prakticky neexistovaly. Nebylo tedy překvapením za poločas, který příliš fotbalové krásy nepřinesl skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Hosté svého soupeře přestříleli

 Po změně stran přišlo to, kvůli čemu chodí fotbalový fanoušek na utkání. Ve 47. minutě po chybně rozehraném autovém vhazování hostí se Opočno ujalo míče, rychlou kombinací se útočník Přibyl dostal až před brankáře Holoubka, se kterým si poradil a poslal domácí celek do vedení. Domácí se však z vedení neradovali dlouho. Nebezpečný přímý kop z pravé strany nadělal domácím velké starosti, které vyřešily jen za cenu nedovoleného zákroku. Na značku pokutového kopu si míč postavil Stodůlka a s chladnou hlavou překonal mladého brankáře Effenberka. Vyrovnávací branka nahnala hostům vítr do plachet a o 4 minuty později již šli do vedení. Černíkovice táhly útok po levé straně odkud přišel kvalitní přízemní centr a Švarc se v této situaci nemýlil 1:2. Opočno nedokázalo zachytit stupňující se výkon hostí a v 72. minutě bylo pro ně ještě hůře. Domácí se nepoučili z druhé inkasované branky a po akci jako přes kopírák zvýšil hostující Švarc na rozdíl dvou branek. Když se již zdálo, že o osudu utkání je rozhodnuto napřáhl ke střele Musil a vymetl všechny pavučiny ve svatyni Černíkovic. Opočno se hnalo za vyrovnáním a vrhlo všechny síly do útoku. Otevřené obrany se hostům podařilo využít v 82. minutě zásluhou Jedlinského, který využil přečíslení a prostřelil domácího brankáře Effenberka. Na tuto branku se domácím nepodařilo odpověď a ještě mohou děkovat svému brankáři, který zabránil několika dobrými zákroky v závěru utkání vyšší porážce. Hostující Černíkovice si tedy z Opočna odvážejí velmi cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Jan Jánský, trenér: První poločas byl vyrovnaný.Poté jsme brzy vedli,ale soupeř vyrovnal z penalty.Po dvou našich hrubkách soupeř odskočil o dvě branky.Musil snížil ,ale opět naší chybou se hosté dostali do vedení na konečných 2:4.

TJ Sokol Černíkovice
Jakub Jedlinský vedoucí mužstva: První poločas byl opatrný a urputný. Ve druhém se oba týmy rozstřílely. Paradoxně nás nakopla brzká branka domácích. Od našeho vyrovnání jsme přebírali iniciativu a skóre otočili. . Všem hráčům děkuji za výkon, fotbal ke koukání a písničku.;)



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - T. Přibyl [-] , M. Šnajdr [-] , O. Přibyl [-] (75. V. Serbousek [-] ) , P. Musil [-] , P. Filip [-] , D. Pfeifer [-] , L. Čtvrtečka [-] , K. Petr [-] , J. Lukášek [-] , M. Školník [-]

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - J. Hanuš [-] , I. Kučera [-] (72. M. Pacák [-] ) , D. Hanuš [-] , D. Hanyk [-] (79. M. Pavel [-] ) , J. Jedlinský [-] , D. Ludvík [-] , J. Holoubek [-] , M. Stodůlka [-] , J. Švarc [-] (85. M. Vašata [-] ) , J. Hillerbrand [-]

ŽK: 8. M. Školník , 38. M. Šnajdr - 56. J. Jedlinský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Linhart Lukáš - HOFMAN Miloš, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.