1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště porazilo tápající Tatran Hostinné


Branky


40. M. Jakoubek - 45. R. Mládek , 57. R. Mládek , 70. R. Mládek (p.) , 85. J. Fidra
0

Fotbalisté Tatranu Hostinné vítají konec sezony. Po dobrém podzimu, kdy Tatran čněl v první polovině tabulky, přišlo nepovedené jaro. Ve druhé polovině sezony Tatran zvítězil pouze ve třech zápasech. Neúspěšné bylo i poslední utkání sezony, ve kterém Hostinné nestačilo na Týniště. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro vlastní klid potřebovali fotbalisté Týniště v zápase s Tatranem bodovat. Hosté proto vstoupili do zápasu aktivně a vytvářeli si řadu šancí. Převaha Týniště však dlouhou dobu nepřinášela gólovou tečku. Týniště nejprve neproměnilo penaltu a poté nastřelilo brankovou konstrukci domácí brány.

Nálada v táboru hostů ještě více povadla v šestatřicáté minutě. Týnišťský záložník Adam Tomášek neudržel nervy na uzdě a loktem udeřil soupeře do břicha. Za tento zákrok viděl červenou kartu a musel se odebrat do kabin.

Získanou přesilovou hru domácí zužitkovali už ve čtyřicáté minutě, kdy skóre otevřel Martin Jakoubek. Týniště se ale nevzdávalo a do konce poločasu stihlo vyrovnat, když se v pětačtyřicáté minutě prosadil Radek Mládek.

 

Ve druhém poločase se nenaplnil očekávaný scénář. Hostinné nepotvrdilo početní převahu, naopak to bylo Týniště, kdo rozhodl o výhře. V padesáté sedmé minutě se podruhé prosadil Radek Mládek. Tentýž hráč dvacet minut před koncem zkompletoval hattrick a Týniště už vedlo 1:3. Neškodně působící domácí kapitulovali i počtvrté. V osmdesáté páté minutě upravil na konečných 1:4 Jan Fidra. Týniště tak i přes početní oslabení zdolalo Tatran Hostinné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Zasloužená výhra hostujícího mužstva, které prokázalo větší vůli po vítězství. Přestože jsme hráli od 36. minuty „přesilovku“, dokázali jsme se prosadit pouze jednou, zatímco hosté čtyřikrát gólově udeřili. My jsme pokračovali v tragických jarních výkonech, a pokud na toto navážeme i na podzim, bude asi brzy o prvním sestupujícím rozhodnuto.




Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - T. Maličký [-] , V. Valášek [-] , M. Brož [-] (77. D. Bartůněk [-] ) , P. Šmucer [-] (74. D. Polák [-] ) , M. Jakoubek [-] (66. A. Rodr [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] (53. J. Marek [-] ) , Z. Pištora [-] (83. M. Slavík [-] ) , L. Horák [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - P. Bartoš [-] , M. Winkler [-] (88. J. Forejtek [-] ) , M. Horák [-] , M. Horák [-] , P. Pokorný [-] - A. Tomášek [-] , M. Matoušek [-] , R. Mládek [-] - M. Václavík [-] (86. Š. Ráček [-] ) , J. Fidra [-] (90. T. Kos [-] )

ŽK: 23. Z. Pištora , 56. L. Horák , 83. A. Rodr - 32. P. Bartoš , 59. M. Matoušek . ČK: 36. A. Tomášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Paulus Petr - BAHNÍK Martin, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.