Duel sestupujících týmů ovládly Třebechovice


Branky


0

Hradecká Lokomotiva i Třebechovice se po této sezoně musí s A třídou rozloučit. Vzájemný zápas měl proto zvláštní příchuť. Pyrrhovo vítězství nakonec zaznamenali Třebechovičtí, kteří soupeře sestřelili pěti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, které na osudu obou zúčastněných nic nezměnilo, odehráli lépe fotbalisté Třebechovic. Hosté se ujali vedení už po třinácti minutách, kdy se po efektním lobu prosadil Tomáš Lukášek. Třebechovice byly odhodlanější, zatímco domácí už čekali na závěr sezony. Ještě do konce prvního poločasu hosté vstřelili další dvě branky. Po půlhodině hry se prosadil Dominik Dědeček, na kterého o pouhé čtyři minuty později navázal Jaroslav Voltr. Třebechovice tak vedly po prvním poločase 0:3.

 

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Třebechovice nadále kontrolovaly průběh zápasu a vstřelily další góly. V pětapadesáté minutě trefil Bohuslav Kolář. Tentýž hráč se prosadil i o deset minut později, kdy domácí gólman Ivo Beránek kapituloval popáté. Třebechovice se tak rozloučily s A třídou výhrou 0:5 nad hradeckou Lokomotivou, která rovněž sestupuje. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka - TJ Lokomotiva Hradec Králové: V dnešním utkání už o nic nešlo, oba týmy sestupovaly. Moc fotbalové krásy zápas nenabídl. Hoste byli lepším mužstvem a zaslouženě získali tři body.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - FRIČ David, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.