Trutnov zdolal Kunčice


Branky


81. P. Pechar - 20. Š. Landa , 29. Š. Landa
0

Kunčice už v závěrečných kolech nemohou pomýšlet na postup do Krajského přeboru a Trutnov se bezpečně vyhnul sestupové hrozbě. I proto oba týmy nasadily do vzájemného zápasu mladé hráče. Sázka na mladíky vyšla lépe Trutnovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trutnov dokázal i s mladými hráči zaskočit třetí Kunčice dynamickou a důraznou hrou. Trutnovští fotbalisté byli od úvodu aktivnější a dravější a díky dvěma slepeným gólům se ujali dvoubrankového vedení. Ve dvacáté minutě zužitkoval aktivitu svého týmu Štěpán Landa. Tentýž hráč se prosadil i o devět minut později. V dobrý výkon hosté udrželi až do konce poločasu, a proto šli do kabin s vedením 0:2.

 

Ve druhém poločase Kunčice přistoupili na ofenzivnější styl hry. Domácí hráli na tři útočníky, což přinášelo více šancí než v prvním poločase. Proměňování gólových příležitostí se ale Kunčicím příliš nedařilo. Kontaktní branku přinesla až jednaosmdesátá minuta, kdy se prosadil střídající Pavel Pechar. Vyrovnat už ale domácí nestihli. Trutnov tak zvítězil 1:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Poslední domácí zápas se nám nepovedl. Mladíci z Trutnova byli důrazní a rychlí a po zásluze se ujali vedení 2:0. My jsme sice s postupem času získali převahu, ale s proměňováním šancí jsme naložili špatně.




Počet diváků: 121. Rozhodčí: Mucha Tomáš - MARTÍNEK Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.