Sobotka ve druhém poločase převálcovala hradeckou Lokomotivu


Branky


25. M. Topič , 37. D. Šotka , 54. O. Knobloch , 67. J. Kubišta , 70. M. Topič , 78. Z. Rulc - 15. L. Foff
0

Během první půle se hradecká Lokomotiva dokázala potýkat s náporem soupeře, přesto dvakrát inkasovala. Sobotecký gólostroj se naplno rozjel ve druhém poločase, ve kterém domácí rozhodli o vysoké výhře 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla sestupující Lokomotiva Sobotce vyrovnaným soupeřem. Domácí si sice vytvořili znatelnou převahu v držení míče, skóre tomu ale příliš neodpovídalo. Hradecká Lokomotiva se dokonce jako první ujala vedení, když se v patnácté minutě prosadil záložník Lukáš Foff.

Z vedení se hosté radovali pouze deset minut. V pětadvacáté minutě přispěchal s vyrovnáním Miroslav Topič. Do konce poločasu domácí zúročili svoji herní převahu ještě jednou. V sedmatřicáté minutě překonal hostujícího gólmana Jana Němce David Šotka.

V prvním poločase hosté jakžtakž čelili tlaku soupeře, ve druhé půli ale zcela odpadli. Sobotka tentokrát potvrzovala svoji dominanci i gólově. V padesáté čtvrté minutě zvyšoval na 3:1 Oldřich Knobloch.

 

Za rozhodnutého stavu domácí navýšili skóre ještě třikrát, a to během pouhých jedenácti minut. V šedesáté sedmé minutě vstřelil čtvrtý sobotecký gól Jaroslav Kubišta a o tři minuty později se podruhé trefil Miroslav Topič. Na konečných 6:1 pečetil skóre v osmasedmdesáté minutě střídající útočník Zdeněk Rulc. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka - TJ Lokomotiva Hradec Králové: Do dvacáté minuty jsme domácí tým přehrávali, poté domácí vyrovnali. A rázem se naše hra totálně rozpadla, pak už na hřišti byl jen jeden tým.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nožka Lukáš - KLEČKA Ivan, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.