3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec díky dobrému vstupu do zápasu porazil Tatran Hostinné


Branky


0

Fotbalisté Tatranu se v průběhu zápasu potýkali jak se špatným úvodem – během úvodních jedenácti minut dvakrát inkasovali – tak s nepřesnostmi v zakončení. I proto Nový Hradec dovedl zápas do zdárného konce a vyhrál 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novému Hradci se vydařily úvodní minuty zápasu. Domácí se už ve druhé minutě ujali vedení, když volného prostoru využil Lukáš Jarotek. Povedený vstup do utkání využili domácí podruhé v jedenácté minutě, kdy nedůslednost hostů potrestal Pavel Vopálka.

Rychle nabyté dvoubrankové vedení domácí tým uklidnilo. Více do hry se díky tomu začali dostávat hosté. Tatran však sužovalo nepřesné zakončení. Po dvaceti minutách hry se dvojice hráčů Tatranu – Jiří Slavík a Roman Polák – řítila vstříc novohradecké bráně. Nadějný brejk ale hosté završili nepřesným zakončením.

Hra se přelévala ze strany na stranu i ve druhé půli. V šedesáté třetí minutě hosté zaznamenali kýžený kontaktní gól. Po přihrávce od Vojtěcha Valáška se za domácí obranu dostal Tomáš Valeš, který obešel gólmana Jana Sedláčka a střelou do prázdné brány snížil na 2:1.

 

Místo závěrečného tlaku ze strany Tatranu přišla definitivní pojistka domácích. V osmdesáté minutě Nový Hradec zahrával na hranici pokutového území přímý kop. Míče se chopil Lukáš Matějka, jehož přesně mířená střela skončila v síti. Nový Hradec tak zvítězil 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: O osudu zápasu se rozhodlo hned na jeho začátku, kdy jsme hrubými chybami při bránění nabídli domácím snadné dvougólové vedení. Pak se šance střídaly na obou stranách, ale naše zakončení je dlouhodobě žalostné. S velkým přehledem odřídil utkání hlavní rozhodčí.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , T. Matějka [-] , L. Matějka [-] (80. M. Neppl [-] ) , F. Linder [-] , O. Vik [-] (62. J. Janča [-] ) , J. Ležík [-] (28. J. Bonhard [-] ) , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , M. Kotouček [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] , V. Valášek [-] , M. Brož [-] , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] , M. Slavík [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] , L. Horák [-] (77. J. Marek [-] )

Počet diváků: 98. Rozhodčí: Buchta Petr - PROKŮPEK Jan, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.