Kunčice jediným gólem zdolaly hradeckou Lokomotivu


Branky


75. P. Kuta
0

Fotbalisté Kunčic si v průběhu poločasu vytvořili řadu šancí, na gólovou radost si ale museli počkat až do závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převahu si brzy vytvořili hosté z Kunčic. Ti se v prvním poločase dostali několikrát do nadějných úniků, gólmana Jana Němce ale překonat nedokázali. Útočením nepohrdali ani fotbalisté domácí Lokomotivy. Podobně jako soupeře ale ne brankáře nevyzráli.

 

Ve druhém poločase Kunčice pokračovaly ve své aktivní hře. Jejich zakončení ale nadále zastavoval gólman Jan Němec, kterému v několika případech vypomohla i branková konstrukce. Domácí podobně jako v prvním poločase sázeli na rychlý přechod do protiútoku. Bezgólový stav vydržel do pětasedmdesáté minuty. Čtvrthodiny před koncem střelecké ticho prolomili hosté, jmenovitě Pavel Kuta, jehož povedená střela zapadla přesně k tyči, mimo dosah gólmana Němce. Velké horko ubíralo hráčům síly, a i proto se v závěru zápasu domácí nedočkali vyrovnání. Kunčice zvítězily 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka - TJ Lokomotiva Hradec Králové: Za úmorného vedra se hrál pomalý fotbal,se šancemi na každé straně.Hosté jednu využili a tím získali tři body.




Počet diváků: 76. Rozhodčí: Kánská Blažena - JANATA Lukáš, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.