Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí potvrdilo formu a sedmigóly přehrálo Trutnov


0

Fotbalisty Vrchlabí nemůže o postup do Krajského přeboru nic připravit, přesto i dále hrají své zápasy naplno. Vrchlabskou chuť hrát naposledy pocítil Trutnov, který kapituloval hned sedmkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabští znovu potvrdili letošní dominanci, díky které si vysloužili postup do Krajského přeboru. Vyrovnaná partie se hrála pouze do první trefy domácích. Ta přišla po dvaceti minutách hry, kdy se prosadil Zdeněk Kout. Hru domácímu týmu ještě ulehčila dvacátá čtvrtá minuta, kdy druhou žlutou kartu během deseti minut viděl trutnovský obránce Radek Horáček.

Domácí tým tak proti oslabenému soupeři začal ovládat hru. Do konce poločasu se Vrchlabí trefilo ještě dvakrát. Ve dvacáté osmé minutě se trefil Milan Tomčík, na kterého o šest minut později navázal Dominik Zdržálek, který upravil na poločasových 3:0.

Ve druhé půli domácí nebyli nasyceni třígólovým vedením a nadále pokračovali v ofenzivní aktivitě. V padesáté deváté minutě přidal čtvrtý zásah domácích Tomáš Navrátil. Vrchlabí bylo i díky početní převaze aktivnější, nebezpečnější a řada šancí zůstala nevyužita. V šedesáté šesté minutě se přesto podruhé v zápase prosadil Dominik Zdržálek, který zvýšil na 5:0.

 

Vrchlabí těžilo z krátkých úseků, během kterých se prosadilo více než jednou. Pasáž dalších dvou slepených gólů nastala dvacet minut před koncem. V jednasedmdesáté minutě dal šestý gól domácích Petr Žďárský, o čtyři minuty později zkompletoval hattrick aktivní Dominik Zdržálek, který ke gólům přidal i asistenci. Poslední gólové slovo si vzali hosté, kteří díky Pavlu Matějkovi zaznamenali deset minut před koncem alespoň čestný úspěch a snížili na konečných 7:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Roman Fictum - vedoucí mužstva FC Vrchlabí: Odehráli jsme další domácí zápas, který nám vyšel na výbornou. Hosté s námi drželi krok pouze do první branky a potom jsme již na hřišti dominovali. Samozřejmě na to mělo vliv i vyloučení hostujícího stopera, který musel předčasně po dvou žlutých kartách do sprchy. Výsledek je pro hosty ještě milosrdný, jelikož jsme řadu brankových příležitostí nevyužili.




Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - T. Navrátil [-] , P. Žďárský [-] , O. Matěják [-] (65. M. Janoch [-] ) , D. Zdržálek [-] , M. Tomčík [-] (58. P. Kraus [-] ) , J. Fink [-] , Z. Kout [-] , A. Zajíc [-] (73. M. Tauchman [-] ) , J. Pleva [-] , L. Hájek [-]

MFK Trutnov B
M. Kamitz [-] - R. Horáček [-] , Š. Landa [-] , P. Matějka [-] , P. Doubic [-] - P. Ficner [-] , O. Šimůnek [-] (46. J. Handlíř [-] ) , J. Herout [-] , T. Groer [-] - D. Vošanovič [-] , M. Štěpánek [-] (69. J. Vomočil [-] )

ŽK: 9. Z. Kout , 50. D. Zdržálek , 62. A. Zajíc - 14. R. Horáček , 45. D. Vošanovič . ČK: 24. R. Horáček .
Počet diváků: 302. Rozhodčí: Franěk Jakub - VÍTEK Pavel, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.