Vrchlabí v oslabení udolalo hradeckou Lokomotivu


Branky


0

Zápas týmů z opačných pólů tabulky nebyl jednoznačnou záležitostí. Vrchlabí rozhodlo o výhře nad hradeckou Lokomotivou jediným gólem v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vrchlabí se snažili o svůj typický herní projev, který je založen na kombinaci. Na půdě hradecké Lokomotivy se to však týmu, který postupuje do Krajského přeboru, příliš nedařilo. Lokomotiva vycítila nejistotu lídra tabulky a sama několikrát ohrozila brankáře Patrika Hladíka. Naděje Lokomotivy na dobrý výsledek mohly ještě vzrůst na konci poločasu. Ve čtyřicáté páté minutě totiž nervy na uzdě neudržel vrchlabský obránce Lukáš Hawel, který viděl druhou žlutou kartu v rozmezí deseti minut a musel opustit hrací plochu.

 

Červená karta paradoxně pomohla spíše hostům. Bez jednoho hráče jako by mělo Vrchlabí na hřišti více manévrovacího prostoru. To se potvrdilo v sedmdesáté sedmé minutě. Na konci vrchlabské akci stál Petr Žďárský, který se střelou po zemi postaral o jediný gól zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka - TJ Lokomotiva Hradec Králové: Dnešní utkání byl souboj posledního s prvním týmem. Utkání mělo být jasnou záležitostí hostujícího mužstva, ale opak byl pravdou. V prvním poločase jsme měli pár příležitosti, ale bohužel jsme neproměnili ani jednu. Do druhého poločasu šli hosté oslabení o vyloučeného hráče a naše šance na bodový zisk stoupaly. Bohužel náš neklid v zakončení branku nepřinesl, hosté udeřili a vstřelili vítěznou branku.




Počet diváků: 32. Rozhodčí: Odvárko Jakub - HRON Miroslav, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.