Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí šestigólovou výhrou stvrdilo postup do Krajského přeboru


0

Vrchlabí nejlepším možným způsobem potvrdilo postup do Krajského přeboru. Úpici pokořilo šesti góly, o které se postarali dva střelci, autoři hattricku Lubor Mejsnar a Dominik Zdržálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu s Úpicí vstoupili domácí ideálně. Už v osmé minutě se Vrchlabí dostalo do vedení poté, co se prosadil Dominik Zdržálek. Úvodní gól dodal domácímu týmu klid do dalších minut, na navýšení skóre si přesto museli vrchlabští příznivci počkat. Dočkali se v závěru první půle. Ve čtyřicáté páté minutě zdvojnásobil vedení Vrchlabí Lubor Mejsnar.

Naplno se tým Vrchlabí rozjel ve druhém poločase. Deset minut po zahájení druhé půle to potvrdil Lubor Mejsnar, který překonal gólmana Rostislava Erbena podruhé a zvýšil na 3:0. O sedm minut později zkompletoval domácí útočník Mejsnar hattrick.

Za stavu 4:0 nebylo o výhře Vrchlabí pochyb. Fotbalisté Úpice nedokázali na sebevědomou hru soupeře reagovat a domácí ve zbytku zápasu ještě navýšili své vedení. V sedmdesáté třetí minutě se po odmlce znovu prosadil Dominik Zdržálek, který se nenechal svým spoluhráčem zahanbit a v devadesáté minutě se autorem hattricku stal i on. Vrchlabí zvítězilo nad Úpicí jasně 6:0 a definitivně potvrdilo svůj postup do Krajského přeboru.


 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Roman Fictum - vedoucí mužstva FC Vrchlabí: Do dnešního zápasu jsme vstupovali s vidinou postupu do vyšší soutěže. Vstřelili jsme rychlou branku, ale do dalšího průběhu jsme měli jakoby svázané nohy. Na konci první půle se nám povedlo vstřelit gól jistoty a nervozita z nás spadla. Druhý poločas se již odehrával plně v naší režii, dobře jsme kombinovali, vytvořené brankové příležitosti proměňovali a důležité postupové body zůstali zaslouženě doma.




Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - L. Mejsnar [-] (66. P. Kraus [-] ) , D. Zdržálek [-] , M. Tomčík [-] , J. Fink [-] , Z. Kout [-] , A. Zajíc [-] (82. M. Tauchman [-] ) , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Hawel [-] , M. Hanuš [-] (73. T. Navrátil [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - O. Hodbod [-] , T. Brus [-] , T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , D. Rejl [-] (76. M. Hanzlík [-] ) , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Kuchta [-] , J. Pich [-]

ŽK: 60. Z. Kout - 14. J. Kuchta , 28. P. Kejzlar , 61. T. Brus .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - VOJTĚCH Lukáš, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.