5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka jasně přehrála oslabený Nový Hradec


Branky


0

Sobotka těžila z gólového vstupu do zápasu i vyloučení hostujícího brankáře. Početní převaha domácích se naplno projevila v úvodu druhé, půle, kdy se Sobotka prosadila třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novému Hradci se v posledních kolech nedaří, což může být dáno i absencí střelce Martina Šmída. Hradečané nezachytili ani vstup do zápasu se Sobotkou. Ta se ujala vedení už v páté minutě, kdy se prosadil záložník Jakub Taneček. O dalších pět minut později už Sobotka vedla o dvě branky, když hostujícího gólmana Jana Sedláčka překonal Dan Wojcik. Pro hradeckého brankáře Sedláčka to byl jeden z posledních momentů zápasu. V devatenácté minutě totiž viděl červenou kartu, když mimo své pokutové území zahrál rukou.

S nabídnutou přesilovkou si Sobotka nedokázala v prvním poločase poradit. Domácí to ale nemuselo příliš trápit, z první půle si i tak odnesli vedení 2:0.

 

Sobotce se podobně jako v předchozí části vydařil vstup do poločasu. Tentokrát se domácí prosadili už minutu po úvodním hvizdu. Na 3:0 zvyšoval dvoubrankový střelec Dan Wojcik. Drtivý nástup do poločasu spojený s přesilovou hrou využili domácí ještě dvakrát. V jednapadesáté minutě přidal čtvrtou branku Sobotky Jaroslav Kubišta, na kterého o osm minut později navázal útočník Zdeněk Rulc. Sobotka tak porazila Nový Hradec jasně 5:0. 



Ohlasy k zápasu



FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: Nezachytili jsme vstup do obou poločasů, 10. minuta 2:0, 50. minuta 4:0. Když se do toho přidalo vyloučení brankáře, o osudu utkání bylo rozhodnuto. V útočné fázi jsme víc nebezpeční sami sobě než soupeři. Tak jednoduchý sport jako fotbal si děláme nepochopitelně těžký a složitý.



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - Z. Rulc [-] (82. V. Pavlíček [-] ) , D. Wojcik [-] , Z. Přikryl [-] (84. F. Stoklasa [-] ) , J. Taneček [-] (71. M. Prokorát [-] ) , O. Knobloch [-] , J. Kubišta [-] (59. V. Kunst [-] ) , D. Šotka [-] , T. Pavlíček [-] (64. V. Bárta [-] ) , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - J. David [-] (83. M. Neppl [-] ) , T. Matějka [-] , F. Linder [-] , G. Bendig [-] , L. Jarotek [-] , M. Sajvera [-] (69. J. Ležík [-] ) , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] (64. O. Vik [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Kotouček [-]

ŽK: 79. Z. Rulc - 37. O. Kolář , 65. O. Vik , 70. L. Jarotek . ČK: 19. J. Sedláček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Janeček Štěpán - BUCHTA Petr, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.