Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí otočilo zápas s Tatranem Hostinné a přiblížilo se postupu


0

Fotbalistům Hostinné vyšel první poločas, po kterém mohli mít větší než jen jednogólový náskok. Ve druhém poločase však Vrchlabí potvrdilo roli lídra tabulky a čtyřmi góly během sedmnácti minut otočilo skóre na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostinné se dostává do vedení

Vstup do zápasu vyšel lépe domácímu Tatranu. Fotbalisté Vrchlabí sice byli silnější v kombinaci, domácí však byli důraznější ve finální fázi. To se potvrdilo ve třinácté minutě. Při dlouhém nákopu Luboše Horáka využil chvilkového nedorozumění mezi vrchlabským obráncem a gólmanem Marcel Brož, který dostal míč do sítě.

 

O chvíli později se do zakončení dostal další domácí hráč. Střelu Martina Jakoubka ale vytáhl vrchlabský brankář Patrik Hladík na roh. Po šancích Tatranu se začal osmělovat i lídr tabulky. Po střele z dvacáté minuty, která šla těsně nad, přišly i další šance Vrchlabských. Domácí gólman Jan Zítko se však mezi třemi tyčemi činil a nedovolil hostům vyrovnat. Krátce před pauzou mohlo jít Hostinné do dvougólového trháku. Po pasu Martina Jakoubka se před odkrytou bránou zjevil Luboš Kracík. Domácí obránce však ztratil čas na zakončení, když se ujišťoval, zda se nenachází v ofsajdu, poté už nastřelil pouze přemisťujícího se gólmana Hladíka. 

Vrchlabí potvrzuje roli lídra tabulky

Do druhého poločasu vstoupilo Vrchlabí se zjevným odhodláním. Tři minuty po zahájení druhé půle vyzval Dominik Zdržálek ke skórování Petra Žďárského a ten se nemýlil. V jednapadesáté minutě se hosté radovali podruhé, když na 1:2 otáčel Milan Tomčík. Bleskový nástup do poločasu Vrchlabí završilo v padesáté osmé minutě. První pokus hostů sice gólman Zítko dokázal vyrazit, míč se však dostal k Dominiku Zdržálkovi, který jej vrátil do sítě. Vrchlabský Zdržálek navázal na svůj střelecký úspěch znovu v šedesáté páté minutě, kdy po rychlém brejku zvýšil vedení hostů na 1:4.

 

Vrchlabí kontrolovalo zbytek zápasu, dalšímu gólu zamezilo pouze břevno domácí brány. Na výhře hostů nic nezměnil ani druhý gól Tatranu. V osmdesáté deváté minutě se po přihrávce Luboše Kracíka dostal do úniku Martin Valášek. Jeho snížení na konečných 2:4 bylo už jen kosmetickou úpravou skóre. 



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Roman Fictum - vedoucí mužstva FC Vrchlabí: V prvním poločase se nám nedařilo proměňovat šance a naopak jsme vytvořili hrubou chybu v obraně a prohrávali. Nástup do druhé půle jsme měli vynikající a během třech minut jsme výsledek otočili. Za dalších patnáct minut jsme vedli už 4:1 a zbytek zápasu jsme měli plně ve své režii. V závěru se domácím podařilo z ojedinělého brejku snížit, ale i tak jsme si zaslouženě odvezli tři body.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - T. Maličký [-] , M. Brož [-] (70. Z. Pištora [-] ) , P. Šmucer [-] (64. A. Rodr [-] ) , J. Marek [-] (58. V. Valášek [-] ) , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] (77. D. Bartůněk [-] ) , R. Polák [-] , J. Slavík [-] (69. D. Polák [-] ) , L. Kracík [-] , L. Horák [-]

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - P. Žďárský [-] (77. P. Kraus [-] ) , D. Zdržálek [-] , M. Tomčík [-] (86. O. Matěják [-] ) , J. Fink [-] , Z. Kout [-] , A. Zajíc [-] (46. Š. Hančovský [-] ) , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Hawel [-] , M. Hanuš [-] (70. T. Navrátil [-] )

ŽK: 10. J. Marek , 64. M. Jakoubek , 81. R. Polák , 85. V. Valášek - 13. P. Hladík , 23. M. Hanuš , 29. A. Zajíc , 88. L. Hawel .
Počet diváků: 301. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - JUNEK Matěj, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.