Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice díky gólové druhé půli porazily Třebechovice


Branky


0

V prvním poločase se Kunčice dokázaly prosadit, i když jejich ofenzivní výkon nebyl ideální. To se kompletně změnilo ve druhém poločase, kdy domácí čtyřmi góly rozhodli o třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu první půle domácí neoplývali jistotou. Jejich kombinace nebyla místy přesná, a proto se Kunčice dopouštěly zbytečných ztrát. Potenciální zbraní hostů navíc byly standardní situace, po kterých docházelo v domácím pokutovém území k závarům. Z herní letargie vytrhl Kunčice Jakub Mrázek, který ve třicáté třetí minutě po individuální akci otevřel skóre zápasu.

 

Gólový stroj domácího týmu se do provozní teploty dostal ve druhém poločase, kdy těžil ze slepených gólů. Po hodině hry navýšil vedení Kunčic Petr Hantsch, na kterého o tři minuty později navázal Pavel Kuta. Třebechovicím se podařilo snížit až v sedmdesáté osmé minutě, kdy se skrytou střelou přes dvojici domácích obránců prosadil Bohuslav Kolář. Kunčice ale nezpanikařily a rychle si vzaly zpět svůj náskok. V osmdesáté první minutě vrátil domácímu týmu tříbrankové vedení Pavel Kuta. O tři minuty později definitivně potvrdil domácí výhru Tomáš Zákravský.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: První poločas z naší strany mnoho fotbalovosti nepřinesl, za zmínku stála pouze Mrázkova gólová akce. Po přestávce jsme se zlepšili a začalo to tam padat. Soupeř hrál v poli dobře a výsledek je pro něho krutý, ale hraje se na góly a ty jsme dávali my. Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - E. Svatoš [-] , J. Pechar [-] , T. Zákravský [-] , P. Koza [-] - P. Hantsch [-] (71. M. dudek [-] ) , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] (67. L. Kalenský [-] ) , J. Žahourek [-] (73. M. Zounar [-] ) - J. Mrázek [-] (76. P. Pechar [-] ) , P. Kuta [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Hruška [-] , B. Kolář [-] , R. Kyral [-] (73. J. Voltr [-] ) , M. Bíl [-] , M. Vích [-] , J. Želízko [-] (84. D. Hladílek [-] ) , P. Soukup [-] , M. Věříš [-] (68. O. Hájek [-] ) , R. Bíl [-] , J. Šreibr [-] (56. D. Dědeček [-] )

ŽK: 27. J. Mrázek , 72. E. Svatoš .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Koutník Michal - SVOBODA Radek, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.