4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezgólovém poločase se prosazovali pouze domácí


Branky


0

Tatran Hostinné se ve druhém poločase herně vyrovnal soupeři, kterého nakonec čtyřmi góly předstihl. Roudnice nedokázala na branky domácích reagovat, a proto prohrála 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nepřinesl, přestože byli hosté z Roudnice aktivnější. Vše zajímavé, tedy gólové, se odehrálo ve druhé půli. Domácí oproti prvnímu poločasu srovnali se soupeřem krok, a nakonec to byli právě oni, kdo se prosadil. Už tři minuty po zahájení druhého poločasu se prosadil Roman Polák, který dorazil za záda gólmana Jiřího Šandy střelu Marcela Brože. Branka domácí fotbalisty povzbudila k ještě aktivnější hře. V padesáté šesté minutě se odražený balon ve vápně dostal k Josefu Markovi, který se neunáhlil a přihrál míč výhodněji postavenému Marcelu Brožovi. Domácí hráč s číslem třináct nezaváhal a zvýšil vedení Tatranu na 2:0.

 

Za tohoto stavu se hosté museli více tlačit do útoku, obrana Tatranu ale odolávala. Domácí naopak vyráželi do nebezpečných protiútoků. Své vedení domácí potvrdili deset minut před koncem. Akce střídajících hráčů se zúčastnil nahrávající Zdeněk Pištora a zakončující Vojtěch Valášek. O několik minut později završil skóre zápasu 4:0 Tomáš Valeš, který nadvakrát propálil gólmana Šandu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Roudnice
Zdeněk Mikan - asistent trenéra TJ Sokol Roudnice: Na těžkém terénu hráli domácí jednoduchý fotbal, dohrávali všechny souboje a dobíhali i zdánlivě ztracené míče. Ze dvou takových situací jsme dostali na začátku druhého poločasu dvě branky. Naše následná převaha byla platonická. Domácí nám ke konci z brejků přidali ještě další dva góly. Výsledek je pro nás krutý, ale výhra domácích je zasloužená. Hraje se nejen na fotbalovost.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Maličký [-] (78. Z. Pištora [-] ) , D. Kracík [-] (89. M. Slavík [-] ) , M. Brož [-] (71. V. Valášek [-] ) , P. Šmucer [-] , J. Marek [-] (64. A. Rodr [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] (87. D. Polák [-] ) , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] , L. Horák [-]

TJ Sokol Roudnice
J. Šanda [-] - Z. Mikan [-] , M. Cuberka [-] , J. Černý [-] , J. Krejcar [-] - J. Novotný [-] (73. M. Novotný [-] ) , J. Koblížek [-] , L. Koutník [-] (81. J. Šiška [-] ) , J. Tomeš [-] (33. D. Koutník [-] ) , L. Stoszek [-] - T. Kučera [-] -

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Franěk Tomáš - ŠKODA Martin, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.