Góly nabídl až rozstřel


Branky


0

Po bezbrankových devadesáti minutách přišel na řadu penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější fotbalisté Třebše, kteří ani jednou nezaváhali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba soupeři sice mají své zázemí v Hradci Králové, zápas však nijak vyhroceným derby nebyl. Větší útočná iniciativa byla v průběhu devadesáti minut patrná na fotbalistech Třebše, zatímco domácí se spíše bránili a čekali na protiútoky. Po hodině hry se do přečíslení dostala Třebeš, Lukáš Drapák ale svým zakončením minul domácí bránu. O čtvrthodiny později naopak zahrozila Lokomotiva, konkrétně Aleš Hůlka, ke kterému ve vápně propadl balon. Domácí útočník ale nezamířil přesně a těsně minul bránu Třebše. V posledních minutách mohla Třebeš strhnout zápas na svoji stranu, branku ale nevstřelil ani Michal Kincl, který postupoval sám vstříc domácí bráně, ani Michal Krykorka, jehož volej nenašel prostor mezi třemi tyčemi. Ke slovu se tak dostaly penalty.

 

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe Třebši. Střelci hostů se ani jednou z pěti pokusů nemýlili, zatímco domácí jednou neproměnili. Třebeš se tak mohla těšit z dvoubodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: V dnešním utkání měli hosté územní převahu, ale k ničemu jsme je nepustili. Za dnešní utkání zaslouží pochvalu celé mužstvo, za perfektní výkon. A penalty, to už je loterie.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Po celý zápas jsme měli územní převahu, ale šancí jen několik a ty jsme neproměnili. A protože ani domácí nevyužili svoji jedinou, rozhodovaly penalty. Do těch se nikomu nechtělo. Ti, co se ale nakonec přihlásili, nezaváhali. Absolvovali jsme v sedmi dnech tři těžká soutěžní utkání a Majáles k tomu. Klukům patří za celotýdenní nasazení a osm bodů veliké poděkování.



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.