3:1
(2:1)
9. L. Pánek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště napříč zranění a vyloučení otočilo zápas s Nepolisy


Branky


14. M. Matoušek , 27. J. Fidra , 68. R. Mládek - 9. L. Pánek (p.)
0

Nepolisy brzy vedly a hrály proti oslabenému soupeři. Přesto nevyhrály. Týniště v početním oslabení třemi góly otočilo skóre a zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro Nepolisy to od úvodu vypadalo na poklidné vítězství. Už v osmé minutě totiž ve vlastním vápně fauloval unikajícího hráče hostů týnišťský Petr Pokorný. Za svůj zákrok viděl domácí obránce červenou kartu, a navíc se kopala penalta. Té se ujal útočník Nepolis Lukáš Pánek, který bez potíží proměnil a poslal svůj tým do rychlého vedení. Týniště o pět minut později přišlo o dalšího obránce, konkrétně o Jakuba Hladíka, který se ve třinácté minutě zranil a musel být střídán.

Možná právě díky všem těmto nepříjemnostem se fotbalisté semkli a rozehráli se k velkému týmovému výkonu. Ještě do konce poločasu oslabené Týniště otočilo výsledek na svoji stranu. Ve čtrnácté minutě srovnal záložník Martin Matoušek a o třináct minut později se o zvrat postaral Jan Fidra.

Ve druhé půli domácí pokračovali v obětavém výkonu, a i přes početní oslabení nadále drželi tříbodový výsledek. V šedesáté osmé minutě navíc Týniště přidalo i třetí gól, když hostujícího gólmana Jana Marka překonal Radek Mládek. V osmdesáté deváté minutě sice neudržel nervy na uzdě Jan Fidra, který po nesportovním faulu viděl červenou kartu, na výhře Týniště už ale tento incident nic nezměnil.


 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Zdál se to být snadný zápas pro nás, v osmé. minutě oslabený soupeř a vedení 0:1, jenže nám to vyloučení příšerně ublížilo. Nejen že se soupeř semknul, ale my podali ostudný výkon. Tímto přístupem bychom neporazili nikoho, ani kdyby soupeř hrál v šesti. Těším se, čím si hráči diváky po tomhle výkonu udobří.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - M. Horák [-] , P. Pokorný [-] , J. Hladík [-] (13. P. Bartoš [-] ) , M. Horák [-] - M. Matoušek [-] , J. Forejtek [-] (78. T. Kos [-] ) , A. Tomášek [-] , R. Mládek [-] (84. T. Voda [-] ) - J. Fidra [-] , M. Kubánek [-] (58. M. Václavík [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - D. Tichý [-] , M. Masák [-] , R. Chaloupka [-] (84. R. Hanuš [-] ) - D. Šustr [-] , L. Doseděl [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] - J. Lihan [-] , L. Pánek [-] - J. Vaníček [-] (57. J. Hanuš [-] )

ŽK: 70. P. Bartoš - 24. J. Lihan , 56. M. Masák , 80. R. Chaloupka . ČK: 8. P. Pokorný , 89. J. Fidra .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Odvárko Jakub - JIŘÍČEK Adam, SOUKUP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.