Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po pěti minutách vedl Černilov o dva góly, po devadesáti o šest


0

Fotbalisté Černilova zpražili soupeře hned v prvních minutách, kdy vstřelil dva góly. Bílá Třemešná nedokázala na svižnou hru domácích reagovat, a tak musela skousnout prohru 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Černilova

Černilovští nakročili za úspěchem už v prvních vteřinách zápasu. V první minutě se domácí ujali vedení, když se trefil Tomáš Markovič, a poté, co se o čtyři minuty později prosadil Jan Hrubý, to bylo 2:0. Na bleskový černilovský vstup do zápasu dokázala Bílá Třemešná reagovat po čtvrthodině hry, kdy snížil záložník Jaroslav Kubelka. To však bylo ze strany hostů vše a od této chvíle úřadovali pouze domácí. Po gólovém nástupu do zápasu se Černilov předvedl i gólovým závěrem poločasu. Ve třicáté sedmé minutě měli domácí možnost zahrávat pokutový kop. Penalty se ujal Tomáš Markovič, který proměnil, vstřelil svůj druhý gól v zápase a zvýšil na 3:1. Drtivý poločas uzavřel čtyři minuty před pauzou Tomáš Matoušek, který upravil na 4:1. 

Domácí kontrolují zápas a navyšují výsledek

Ve druhé půli domácí nepřipustili žádná dramata a dalšími góly navýšili své neotřesitelné vedení. Zhruba dvacet minut před koncem zkompletoval svůj hattrick Tomáš Markovič, který se o sedm minut později prosadil i počtvrté. Černilovští dohrávali zápas v kombinačním poklidu a v osmdesáté první minutě podtrhl skóre 7:1. Tomáš Schwarzer. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: Hrubě nám nevyšel úvod zápasu. Ač jsme snížili, nedokázali jsme držet krok se soupeřem. Venkovní zápasy se nám nedaří. Musíme si spravit chuť příště.



Sestavy


FK Černilov
J. Ruml [-] - D. Zumr [-] , J. Žaba [-] , M. Štěnička [-] , T. Schwarzer [-] - M. Šmied [-] , T. Markovič [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] - V. Hrubý [-] , J. Hrubý [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] , J. Pátý [-] , M. Pátý [-] - J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , J. Hažer [-] , P. Macek [-] - D. Kubelka [-] , D. Žaba [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.