Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice díky hattricku Tomáše Kučery porazila Třebechovice


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase se v lepším světle předvedli domácí fotbalisté, kteří ve druhé půli třemi góly rozhodli o zisku tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnice rozhoduje ve druhé půli

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání. Fotbalisté Roudnice si vytvořili optickou převahu, hosté z Třebechovic naopak hrozili z protiútoků a nebezpečných standardních situací. Právě hosté se jako první dostali do vedení, když v pětadvacáté minutě otevřel skóre zápasu David Hruška. Z nabytého vedení se ale Třebechovičtí dlouho neradovali. Už o dvě minuty později totiž přišlo vyrovnání, o které se přesným zakončením postaral útočník Tomáš Kučera. Po dvouminutové gólové pasáži se hra opět vyrovnala a další branka ve zbytku poločasu nepadla.

 

Ve druhé půli působili odhodlanějším dojmem domácí. To se poprvé potvrdilo v šedesáté osmé minutě, kdy domácí díky Kučerově druhému gólu otočili výsledek na svoji stranu. O dramatický závěr zápasu se Třebechovice připravily vlastními chybami. V osmdesáté deváté minutě se domácí dostali do dvougólového náskoku, když se prosadil střídající Jakub Šiška. Tečku za vítězným zápasem a dobrým výkonem udělal útočník Tomáš Kučera, který v dvaadevadesáté minutě zkompletoval hattrick i vítězství 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Zdeněk Mikan - asistent trenéra TJ Sokol Roudnice: Těžké utkání. Hosté, hlavně v první půli, hrozili ze standardek a rychlých protiútoků. Po poločasové domluvě jsme ve druhé půli zlepšili hru a šli do vedení. Na konečný a pro hosty dost krutý výsledek, jsme upravili až ke konci. Pochvalu zaslouží střelecky disponovaný Kučera.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
J. Šanda [-] - L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] (53. T. Vlasák [-] ) , J. Černý [-] , M. Cuberka [-] - J. Koblížek [-] (76. J. Šiška [-] ) , F. Bárta [-] , J. Tomeš [-] (79. M. Novotný [-] ) , J. Krejcar [-] - T. Kučera [-] , O. Kmoníček [-] (68. J. Novotný [-] ) -

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - T. Lukášek [-] (72. R. Kyral [-] ) , J. Voltr [-] (46. M. Svoboda [-] ) , M. Bíl [-] , M. Vích [-] , J. Želízko [-] , M. Věříš [-] , P. Soukup [-] , D. Hruška [-] , R. Bíl [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 53. O. Kmoníček , 82. J. Krejcar , 86. J. Šiška - 82. D. Hruška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mlynář Michal - VÍTEK Pavel, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.