3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice doma porazily Náchod


Branky


0

V průběhu celého zápasu si oba týmy vytvořily slibné šance, góly ale slavili pouze domácí, kteří tak zvítězili 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější Kunčice

Oba týmy se od úvodu dostávaly do dobrých střeleckých příležitostí. Domácí Kunčice poprvé zahrozily po čtyřech minutách hry, kdy z přímého kopu protáhly náchodského gólmana Vojtěcha Ruffera. O pár minut později se do šance dostali i náchodští. Jejich kombinace v osmé minutě našla útočníka Vlastimila Vlčka, který se dostal do samostatného úniku. Zakončení ale hostujícímu útočníkovi nevyšlo a minulo bránu. Skóre se poprvé měnilo v sedmnácté minutě. Kunčice rozehrávaly standardní situaci, po které se míč dostal k Pavlu Kutovi. Domácí útočník využil volnějšího prostoru, který mu hostující obrana nabídla, prostřelil gólmana Ruffera a poslal Kunčice do vedení. Domácí znovu vyzráli na náchodskou obranu o tři minuty později. Na centr z rohového kopu si ve vápně nejvýš naskočil záložník Jindřich Laštovička, který hlavou umístil míč do sítě. V dalším průběhu si hosté vypracovali několik slibných šancí, gólem však žádná z nich neskončila. Nejblíže snížení byl Náchod ve třicáté třetí minutě. Po standardní situaci dostal míč do sítě Stanislav Hanel, branka mu ale pro ofsajd nebyla uznána. Kunčice tak po prvním poločase vedly 2:0.

Do druhého poločasu vstoupili Náchodští aktivně, dostali soupeře pod tlak, nakonec ale sami hosté inkasovali. V padesáté šesté minutě přešly Kunčice do rychlého brejku, který gólově vyřešil záložník Lukáš Rohlíček. I za trojnásob nepříznivého stavu se Náchod nevzdával a nadále dobýval domácí bránu. Zhruba dvacet minut před koncem se do hlavičkového zakončení dostal hostující Jaroslav Vejprava, jeho zakončení ale s vypětím všech sil vychytal gólman Jiří Holý. Kunčice tak neinkasovaly a zvítězily 3:0.


 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Ziskem tří bodů jsme si spravili chuť po nevydařeném utkání v Roudnici. Utkání jsme odehráli s čistým kontem, ale herně to stále skřípe. Nutno dodat, že terén byl dost rozbitý a neumožňoval přesnou kombinaci. Za týden nás čeká umělka a lídr soutěže Vrchlabí.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - D. Hamák [-] , J. Pechar [-] , P. Koza [-] (44. D. Šolc [-] ) - M. dudek [-] (63. L. Kalenský [-] ) , T. Zákravský [-] , J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , D. Denk [-] - J. Mrázek [-] (73. P. Pechar [-] ) , P. Kuta [-]

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , D. Král [-] , J. Rorbach [-] , T. Bareš [-] - S. Hanel [-] , T. Vejprava [-] , J. Nejman [-] - V. Vlček [-] , J. Plšek [-] - E. Berger [-] (55. M. Zelman [-] )

ŽK: 66. J. Mrázek - 5. J. Rorbach , 50. E. Berger , 57. J. Plšek , 60. V. Ruffer .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vydra Jan - JIRÁK Jiří, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.