3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice zdolaly Nepolisy v rozstřelu


Branky


62. J. Voltr , 74. M. Vích - 49. R. Chaloupka , 78. J. Lihan
0

Po bezbrankovém prvním poločase se hráči začali prosazovat ve druhé půli. Nepolisy nejprve přišly o jednogólové vedení a prohrávaly 2:1, přesto se jim podařilo vyrovnat a poslat zápas do penalt. V rozstřelu byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týmy se gólově probouzejí ve druhé půli

Vyrovnané utkání se po celých devadesát minut odehrávalo v bojovném duchu. Nepolisy si sice v první půli vytvořily tlak, gól z něj ale nevytěžily. Úspěšní v zakončení nebyly ani domácí Třebechovice, a první půle tak skončila bezgólovou remízou.

Góly byly k vidění až ve druhé půli. Jako první se prosadily Nepolisy, které ve čtyřicáté deváté minutě poslal do vedení kapitán René Chaloupka. Třebechovice se však nenechaly zaskočit a ve dvaašedesáté minutě přispěchaly s adekvátní gólovou odpovědí. Koncovým článkem domácí akce byl Jaroslav Voltr, který poslal míč do sítě a vyrovnal. O dalších dvanáct minut později domácí dokonce zvrátili skóre na svoji stranu, když na 2:1 dával Michal Vích. Z nabytého vedení se Třebechovičtí dlouho neradovali. V sedmdesáté osmé minutě, čtyři minuty po druhém gólu domácích, se totiž prosadil hostující útočník Jan Lihan, který srovnal na 2:2. Ve zbývajících více než deseti minutách už se žádný z týmů neprosadil, a na řadu tak přišly penalty.

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácím fotbalistům, kteří i díky úspěšnému brankáři Václavu Cejnarovi zvítězili 4:3, a mohli se tak těšit ze zisku dvou bodů.


 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: Dnes jsme začali hrát hned od začátku a vytvořili si mírný tlak, ale nic z toho nebylo. Hra se vyrovnala a remíza byla tedy spravedlivá. Po průběhu zápasu i pro oba týmy přijatelná.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - J. Voltr [-] , M. Bíl [-] , M. Vích [-] , J. Želízko [-] , B. Kolář [-] , M. Věříš [-] (65. Š. Kouba [-] ) , P. Soukup [-] , D. Hruška [-] , R. Bíl [-] , J. Šreibr [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , D. Tichý [-] (77. J. Hanuš [-] ) , M. Masák [-] (77. J. Smadiš [-] ) , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , L. Doseděl [-] , M. Tlustý [-] - J. Lihan [-] , L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] (59. D. Šustr [-] ) -

ŽK: 48. M. Bíl , 52. D. Hruška , 72. R. Bíl , 74. J. Voltr , 88. J. Želízko - 63. D. Tichý . ČK: 80. B. Kolář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.