1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Efektivní Nový Hradec porazil Třebeš


Branky


0

Třebeš byla prakticky po celých devadesát aktivnější a nebezpečnější. Z výhry 1:0 se přesto radovali domácí, kteří se prosadili pár minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová převaha Třebše

Fotbalisté Třebše byli od úvodu aktivnější. Hosté drželi míč na svých kopačkách častěji a dostávali soupeře pod tlak. Po sedmi minutách hry se k nebezpečné střele dostal Jakub Zeman, jeho zakončení ale mířilo těsně mimo novohradeckou bránu. Třebeš v dalším průběhu první půle vyslala několik dalších střel, ani ty však nebyly přesné. Prosadit se nedokázali ani domácí fotbalisté, ti si však nevytvořili takový počet střeleckých možností jako jejich hradečtí hosté.

Ve druhé půli pokračoval nastolený styl hry. Třebeš měla převahu, domácí úspěšně odolávali. V padesáté druhé minutě hosté zahrozili po rohovém kopu, hlavičku Martina Zbořila ale vychytal gólman Jan Sedláček. O chvíli později rozehrávala Třebeš další rohový kop a hostům tentokrát zkazilo radost břevno domácí branky. Třebeš byla nadále aktivnější a vytvářela si řadu šancí. Ty však kvůli nepřesnému zakončení i obětavé obraně domácích neskončily gólem. Rozhodnutí přišlo v osmdesáté osmé minutě. Do té doby nepříliš produktivní Nový Hradec se dostal do protiútoku, který gólově zakončil Martin Šmíd. Třebeš si ještě v nastavení vytvořila velký tlak před soupeřovou bránou, přesto se vyrovnání nedočkala. Nový Hradec tak vybojoval cenné vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: V derby jsme chtěli bodovat. Ale ještě větším soupeřem než domácí tým se pro nás ukázala nervozita a možná i přemotivovanost. A když ani zvonkohra na brankovou konstrukci domácích gól nepřinesla, byli jsme potrestáni. Domácí čekající celý zápas na brejk se dočkali. Teď nás čeká práce především na psychice týmu. Zbavit se musíme křečovitosti, strachu hrát a vrátit hře lehkost. Pochvale rozhodčích z pohledu domácích rozumím.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Šmíd [-] , T. Matějka [-] , F. Linder [-] , G. Bendig [-] (90. A. Jarotek [-] ) , O. Vik [-] , L. Jarotek [-] (60. J. Bendig [-] ) , L. Lang [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , M. Kotouček [-] (49. M. Sajvera [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Vlach [-] , M. Zbořil [-] - L. Drapák [-] (64. J. Sobotka [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] , L. Kordač [-] , J. Černý [-] - P. Majer [-] , M. Farkaš [-] , J. Zeman [-] (71. J. Zeman [-] )

ŽK: 53. F. Linder , 69. A. Jarotek , 89. M. Šmíd , 90. O. Vik , 90. J. Sedláček - 42. M. Štajer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Otava Marian - MEDLÍK Karel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.