Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí díky třem gólům během pěti minut porazilo Bílou Třemešnou


0

Zápas mezi Vrchlabím a Bílou Třemešnou nabídl gólovou podívanou zejména v prvním poločase, kdy si domácí vytvořili dvougólový náskok, který ve druhé půli ještě navýšili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly během šesti minut

V prvním poločase zápasu se toho odehrálo tolik, co by jindy vystačilo i na celých devadesát minut. Šestigólovou porci, která byla divákům v prvním poločase naservírována, odstartoval už v jedenácté minutě Petr Žďárský. Bílá Třemešná se však z rychle inkasovaného gólu nepoložila a o devět minut srovnala díky trefě Michala Hrušky. V dalším průběhu domácí Vrchlabí těšilo z důsledného a nepříjemného presinku. Obrana Bílé Třemešné pod tíhou vrchlabského napadaní v několika případech přišla a balon, a domácí se tak dostali do šance. I díky tomu vstřelilo Vrchlabí tři góly během pěti minut. V pětatřicáté minutě vrátil svému týmu vedení Petr Žďárský, na kterého o čtyři minuty navázal Šimon Hančovský. Ani za stavu 3:1 se na další gól dlouho nečekalo. Pouhou minutu po třetím gólu Vrchlabí zkompletoval Petr Žďárský hattrick. Bleskové gólové údery však nebyly doménou pouze domácího týmu. O další minutu později se totiž Bílé Třemešné podařilo snížit, když domácího gólmana Patrika Hladíka překonal David Kubelka. Do kabin se tak šlo za stavu 4:2. 

Vrchlabí definitivně pojišťuje tři body

Vrchlabí i ve druhém poločase pokračovalo ve střílení gólů. Pět minut po zahájení druhé půle se počtvrté trefil Petr Žďárský, který zvýšil na 5:2. Bílá Třemešná, která si rovněž vytvářela šance, na rozdíl od soupeře je ale nedokázala využívat tak účinně, postupně ztrácela naději na potenciální obrat. Definitivní podobu výsledku zařídili domácí v šedesáté sedmé minutě, kdy na konečných 6:2 upravil Lukáš Hájek. Zbytek zápasu tak mohlo Vrchlabí dohrát bez větších starostí o výsledek.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: Lacinými brankami jsme vítězství domácím darovali. Sami jsme nebyli schopni využívat svoje příležitosti. Zápas se poté už jen dohrával.



Sestavy


FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - P. Žďárský [-] (70. P. Kraus [-] ) , M. Tauchman [-] (60. D. Mejvald [-] ) , Š. Hančovský [-] (86. O. Matěják [-] ) , M. Tomčík [-] (40. Z. Kout [-] ) , J. Fink [-] , A. Zajíc [-] , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Hawel [-] (55. L. Mejsnar [-] ) , M. Hanuš [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - M. Pátý [-] , J. Hažer [-] , P. Kiss [-] - D. Kubelka [-] , P. Macek [-] , J. Pátý [-] - J. Schneider [-] (76. J. Murdych [-] ) , D. Žaba [-] - J. Kubelka [-] (60. J. Jákl [-] ) , M. Hruška [-]

ŽK: 29. L. Hawel , 40. P. Žďárský - 14. P. Kiss , 32. J. Pátý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kánská Blažena - BAČO Ondřej, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.