Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice přehrála Kunčice


Branky


0

Fotbalisté Roudnice byli v zápase s Kunčicemi důraznějším týmem a díky tomu nakonec zvítězili poměrem 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakročili za výhrou už v prvním poločase

Roudnice byla v prvním poločase aktivnějším a nebezpečnějším týmem, což se projevilo i na výsledkové tabuli. Domácí se dostali do vedení už v osmé minutě, kdy se prosadil útočník Ondřej Kmoníček. Na rychlý úvodní gól dokázaly Kunčice reagovat ještě rychlejším vyrovnáním, když v desáté minutě doklepl míč do sítě Pavel Kuta. To ale bylo ze strany Kunčic vše a od té doby se trefovali pouze domácí, kteří byli dynamičtější a dravější. V šestnácté minutě tak vrátil Roudnici vedení dvougólový Ondřej Kmoníček. Na svého kolegu v útoku navázal o dvacet minut později Tomáš Kučera, který dělal v průběhu celého poločasu hostující obraně velké problémy. Roudnice tak šla do kabin s vedením 3:1.

 

Ve druhém poločase domácí nepřipustili žádná dramata a v sedmdesáté minutě definitivně rozhodli, když se podruhé trefil Tomáš Kučera. Od té doby už se utkání pouze dohrávalo. Roudnice se tak mohla radovat z tříbodového zisku. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Gratuluji Roudnici k zasloužené výhře,my jsme dnes nepředvedli nic, co by stálo za řeč. Za týden máme co napravovat.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
J. Šanda [-] - M. Cuberka [-] , J. Černý [-] , Z. Mikan [-] - J. Krejcar [-] , J. Koblížek [-] , F. Bárta [-] , L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] (86. M. Novotný [-] ) - T. Kučera [-] (88. M. Vítek [-] ) , O. Kmoníček [-] (80. D. Koutník [-] ) -

SK Bystřian Kunčice
Z. Zasadil [-] - L. Rohlíček [-] , J. Pechar [-] , P. Hantsch [-] , P. Koza [-] - M. dudek [-] (46. L. Kalenský [-] ) , E. Svatoš [-] (31. D. Denk [-] ) , J. Laštovička [-] (75. J. Charvát [-] ) , J. Žahourek [-] (66. D. Hamák [-] ) - J. Mrázek [-] (71. D. Šolc [-] ) - P. Kuta [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešava Otakar - TREJBAL Adam, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.