0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas ovládl v rozstřelu Nový Hradec


Branky


0

Fotbalisté Trutnova se nevstřelili gól během základní hrací doby, a dokonce ani v penaltovém rozstřelu. Nový Hradec si naopak po bezbrankovém zápase spravil chuť při penaltách a ze zápasu si odnesl dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

V zápase měli míč na svých kopačkách převážně domácí fotbalisté. Trutnov si vytvořil územní převahu, na soustředěnou obranu soupeře ale nedokázal vyzrát. Nový Hradec se spoléhal na rychlé přechody do útoku, díky kterým podnikal brejky do rozvolněnější obrany Trutnova. Styl hry obou týmů fungoval do té doby, než přišlo na řadu zakončení. S přesností a důrazem ve finální fázi se potýkala obě mužstva, což je vidět i na konečné bezgólové remíze a neproměněné vyložené šanci hostujícího Jana Sedláčka, který mohl v závěru zápasu strhnout vedení na stranu Nového Hradce. To se však nestalo a na řadu přišly penalty.

 

Zatímco se hosté při penaltách konečně rozstříleli, domácí hráči Trutnova se neprosadili ani z penaltových puntíků. Během tří sérii neproměnil Trutnov ani jednu penaltu. Nový Hradec zužitkoval všechny tři, a tak získal dva body. 



Sestavy


MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - P. Matějka [-] , V. Kozák [-] , M. Přívratský [-] , J. Turner [-] - P. Ficner [-] , O. Šimůnek [-] , T. Groer [-] - M. Štěpánek [-] (83. D. Antoš [-] ) , P. Doubic [-] - M. Ryšavý [-] (46. M. Macek [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Šmíd [-] , T. Matějka [-] , F. Linder [-] (80. L. Jarotek [-] ) , G. Bendig [-] , O. Vik [-] , M. Sajvera [-] (54. J. Bendig [-] ) , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] , J. Kašpar [-] , M. Kotouček [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hron Miroslav - JIŘÍČEK Adam, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.