3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov díky gólovému vstupu do zápasu porazil Roudnici


Branky


0

Už po třinácti minutách se domácí ujali dvougólového vedení, na které hosté v průběhu celého zápasu nenašli odpověď. V závěru zápasu přidali Černilovští třetí gól, který potvrdil jejich výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakročili ke třem bodům už v úvodu zápasu

Fotbalisté Černilova se tříbodovému vítězství výrazně přiblížili už v prvních minutách zápasu. Do vedení se domácí dostali už ve druhé minutě, kdy se prosadil Michal Šmied. Na svého spoluhráče navázal Tomáš Markovič, který překonal hostujícího gólmana Miroslava Hopka ve třinácté minutě, a zvýšil tak na 2:0. Díky rychle nabytému dvougólovému náskoku se Černilov v příštích minutách nemusel nikam zběsile hnát. Místo toho se domácí mohli soustředit na přesnou kombinaci a pozornou hru v obraně. Na Roudnici tak čekal velmi náročný úkol, se kterým se během prvního poločasu nedokázala vypořádat.

 

Události druhého poločasu však nenaznačovaly obrat ve vývoji. Černilov nadále pokračoval v koncentrovaném výkonu, díky kterému se hosté nedostávali do vyložených šancí. Naděje Roudnice na dramatizování závěru zápasu opadly v sedmdesáté minutě, kdy po druhé žluté kartě opustil hřiště obránce Lukáš Koutník. Početní převahu využili domácí o osm minut později, kdy druhou trefu přidal Michal Šmied. Černilov tak dovedl zápas do šťastného konce a zvítězil nad Roudnicí 3:0. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] (83. A. Roubal [-] ) , M. Šmied [-] , J. Hrubý [-] (86. M. Hlína [-] ) , V. Hrubý [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , J. Žaba [-] , D. Zumr [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] (82. M. Novotný [-] ) , J. Černý [-] (59. D. Koutník [-] ) , M. Cuberka [-] - J. Krejcar [-] (59. J. Novotný [-] ) , J. Koblížek [-] , L. Stoszek [-] , F. Bárta [-] - T. Kučera [-] (86. M. Vítek [-] ) , J. Tomeš [-] (46. O. Kmoníček [-] ) -

ŽK: 61. T. Markovič , 75. T. Schwarzer , 87. D. Zumr - 33. L. Koutník . ČK: 70. L. Koutník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klečka Ivan - BUCHTA Petr, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.