2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice vstoupili do jara obratem a výhrou nad Trutnovem


Branky


0

Jako se sice do vedení dostal Trutnov, ale domácí díky dvojí spolupráci přihrávajícího Soukupa a zakončujícího Koláře otočili výsledek na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice otočily nepříznivé skóre

Oba týmy po zimní pauze rozmrzaly jen pozvolna. Dříve se nicméně probudili Trutnovští, kteří se prosadili jako první. V patnácté minutě se hosté dostali na hranici vápna ke střele, kterou domácí brankář Václav Cejnar pouze vyrazil, a dal tak příležitost k dorážce obránci Michalu Vyhnánkovi, který dorazil míč do sítě. Na vstřelený gól ale Trutnov nenavázal další aktivní hrou. Třebechovičtí se začali svému soupeře herně vyrovnávat a ve třicáté minutě vyrovnali i skóre. Domácí Pavel Soukup vedl jeden z řady třebechovických protiútoků. Svůj postup zakončil Soukup obejitím trutnovského gólmana Lukáše Tichého a přihrávkou na pohodlně zakončujícího Bohuslava Koláře. Poločas tak skončil remízou 1:1.

 

Hned zkraje druhého poločasu Třebechovice zopakovaly akci, která v prvním poločase předcházela vyrovnání. Ve čtyřicáté sedmé minutě vedl další protiútok znovu Pavel Soukup, který svým centrem našel ve vápně soupeře Bohuslava Koláře. Ten se bez přípravy opřel do balonu a přesnou trefou otočil skóre ve prospěch svého týmu. Po tomto gólu se domácí starali spíše o defenzivu. Hosté z Trutnova si vytvořili převahu a pokoušeli se o vyrovnání. Třebechovická obrana se však žádného závažného zaváhání nedopustila. Trutnov se tak k vyložené gólové šanci nedočkal a domácí se mohli těšit z těsného vítězství 2:1.



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - P. Soukup [-] (90. D. Jánský [-] ) , D. Hruška [-] , J. Voltr [-] , B. Kolář [-] , J. Želízko [-] , M. Vích [-] , M. Bíl [-] , R. Bíl [-] (69. O. Hájek [-] ) , M. Věříš [-] , J. Šreibr [-]

MFK Trutnov B
L. Tichý [-] - P. Matějka [-] , M. Vyhnánek [-] , M. Přívratský [-] (73. J. Tobiáš [-] ) , V. Kozák [-] - O. Šimůnek [-] (76. J. Herout [-] ) , T. Groer [-] , P. Ficner [-] - P. Doubic [-] , Š. Landa [-] , M. Štěpánek [-] (76. L. Šimočko [-] ) -

ŽK: 67. M. Bíl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mucha Tomáš - KUDLÁČEK Milan, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.