1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia další bezgólový zápas prohrála v rozstřelu. Cidlina zakončila sezonu na druhém místě


Branky


0

V předchozím kole sehrála hradecká Slavia bezbrankové utkání s Chlumcem a nakonec prohrála v penaltovém rozstřelu poté, co se ani jednou neprosadila. Branka nebyla k vidění ani v tomto utkání, byť si oba týmy své šance vypracovali. V rozstřelu se Slavia znovu dopustila zaváhání a musela se spokojit s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se snažily hrát aktivně, a proto se hra přelévala ze strany na stranu. Cidlina i Slavia měly k dispozici řadu standardních situací, po kterých byly k vidění nejnebezpečnější šance. V devatenácté minutě se domácí dostali po rohovém kopu do zakončení, které na poslední chvíli odvraceli hosté do autu.

Postupem času získala Cidlina převahu v držení míče, fotbalisté Slavie však přistupovali k hráčům soupeře svižně a nedávali jim příliš času na kombinaci. Ve třicáté osmé minutě se Cidlina po standardní situaci dostala k další hlavičce, gólman Jan Moník ale míč pohotovým zákrokem vyboxoval do bezpečí. Chvíli nato zahrozila i Slavia, která se dostala do brejku. Na prudký centr však hráč Slavie nedosáhl ani ve skluzu, a proto zůstala akce hostů bez zakončení.

Ve druhém poločase domácí pokračovali v častějším držení míče, Slavia však čekala na brejkové šance. Do jedné takové se hosté dostali v šedesáté čtvrté minutě, proti zakončujícímu hráči však zasáhl gólman David Průcha.

V osmdesáté druhé minutě se jeden z hráčů Cidliny na hranici vápna obtočil kolem bránícího hráče, zakončení ale těsně minulo pravou tyč Moníkovy brány. Během devadesáti minut tak gól nepadl a ke slovu se dostaly penalty.

 

V penaltovém rozstřelu si Slavia počínala podobně rozpačitě jako minulý týden proti Chlumci, kdy hráči Slavie neproměnili ani jednu ze tří penalt. Hned v první sérii nechal hostující Marek Klicnar vyniknout gólmana Davida Průchu, ve třetí sérii pak střelec Slavie trefil pouze břevno. Hosté tak neproměnili dvě penalty, zatímco domácí byli stoprocentní a penaltový rozstřel ovládli poměrem 4:2. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: V posledním utkání sezony měl domácí tým více ze hry, my jsme hrozili z brejků. Po bezbrankovém utkání jsme v penaltách opět propadli, ale celkově můžeme další sezonu v krajském přeboru hodnotit pozitivně. V posledním utkání sezony měl domácí tým více ze hry, my jsme hrozili z brejků. Po bezbrankovém utkání jsme v penaltách opět propadli, ale celkově můžeme další sezonu v krajském přeboru hodnotit pozitivně.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - J. Vrabec [-] (86. J. Jelínek [-] ) , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] - M. Stránský [-] , A. Zich [-] , M. Blažej [-] , P. Mejstřík [-] , V. Mokošín [-] (56. M. Holec [-] ) - J. Trejbal [-] , V. Šorm [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Klicnar [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] - Š. Derner [-] - P. Polanský [-] , J. Špaček [-] (88. T. Erber [-] ) , D. Veselý [-] (83. M. Dostál [-] ) , M. Mottl [-]

ŽK: 68. J. Trejbal - 37. M. Mottl , 52. D. Veselý , 69. J. Špaček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.