0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec třemi góly přehrál Lázně Bělohrad.


Branky


0

Fotbalisté Kostelce těžili z dobrého vstupu do první půle a gólových závěrů obou poločasů. Díky tomu Kostelečtí zvítězili nad Lázněmi Bělohrad 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe fotbalisté Kostelce, kteří se zásluhou Lukáše Říhy ujali už v jedenácté minutě vedení. Kostelecký záložník si neohroženě naběhl do vápna, obešel domácího obránce a přesnou střelou překonal gólmana Marka Galla. Po úvodní brance se hra vyrovnala, gólově se ale Lázně Bělohrad na soupeře nedotáhly. Ve třicáté osmé minutě kopal Kostelec přímý kop a míč jen těsně minul levou tyč domácí brány.

Ve čtyřicáté čtvrté minutě už Kostelec vedl o dvě branky. Jeden z hostujících hráčů se po pravé straně protáhl do vápna, aby jemným centrem našel volného Aleše Haška. Hostující útočník si rychle zpracoval balon a prudkým zakončením pod břevno zvýšil na poločasových 0:2.

 

Ve druhém poločase se Kostelec snažil o vstřelení kontaktní branky a zdramatizování zápasu. Kostelecký gólman Tomáš Matoušek ale míč za svá záda nepustil. Krátce před koncem zápasu se navíc do vápna Lázní vřítil Jan Švandrlík, který zakončil svoji akci třetím gólem Kostelce. Hosté tak zvítězili 0:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: Dnes jsme se chtěli rozloučit s našimi diváky výhrou. Proti však byl kvalitní soupeř a naše "vyčichlost" na konci, pro nás dlouhé, sezony. Soupeři samozřejmě gratulujeme k zaslouženému vítězství.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] (80. M. Šorm [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (53. D. Michálek [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (53. J. Hrnčíř [-] ) , T. Blažek [-] (69. D. Holomba [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] (46. J. Rolejček [-] ) - J. Švandrlík [-] , A. Hašek [-] (74. D. Krupka [-] ) , J. Cvejn [-] (80. J. Ježek [-] ) , L. Říha [-] , L. Plocek [-] (89. L. Šrámek [-] ) , J. Kvasnička [-] , M. Klouda [-] (82. M. Plocek [-] ) , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 61. P. Kazda , 68. J. Wagenknecht , 88. J. Lánský - 15. J. Švandrlík , 33. K. Kaplan .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - PEŠAVA Otakar, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.