Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2017 17:30

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec potrestal chyby Jaroměře a jasně zvítězil


Branky


0

Fotbalisté Jaroměře vstoupili do zápasu nadějně a jako první se ujali vedení. Chlumec ale ještě před koncem poločasu zvrátil skóre na svoji stranu. Ke vstřelení třech branek stačilo domácím deset minut. V druhé půli Chlumečtí pojistili své vedení i čtvrtou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních minutách zápasu hráli lépe domácí. Chlumec byl rychlejší, dravější a častěji ohrožoval jaroměřskou bránu. Do vedení se ale nakonec dostala právě Jaroměř. Ve třinácté minutě hosté vystihli rozehrávku soupeře a dostali se do brejku, ve kterém se octla dvojice jaroměřských obránců, která se řítila proti brankáři Petru Černohlávkovi. Jaroměř vyřešila rychlý protiútok nejlepším možným způsobem. Jan Bano předložil míč Lukáši Müllerovi, který zakončoval do poloodkryté brány.

Gól Jaroměře přibrzdil rozjíždějící se Chlumec a hra se vyrovnala. Srovnání skóre na sebe nechalo čekat do sedmadvacáté minuty. Jaroměřští hráči – gólman Ondráček a obránce Knap – si dávali přednost tak dlouho, až se míče zmocnil Jakub Veselský, který skóroval do prázdné brány.

Ve třicáté čtvrté minutě Chlumec otočil skóre na svoji stranu. Po faulu ve středu hřiště rozhodčí domlouval jaroměřskému Martinu Knapovi, zatímco domácí rozehráli, přenesli hru do vápna, odkud skóroval Jakub Hartman. Chlumec tak využil nepřipravenosti soupeře, s čímž nebyla Jaroměř vůbec spokojená.

Hosté byli rozhození možná ještě ve třicáté sedmé minutě. Obrana Jaroměře zapomněla na volného Jakuba Veselského, který se po pravé straně vydal přes půl hřiště na Ondráčkovu bránu. Své sólo domácí fotbalista zakončil přesnou střelou mezi nohy jaroměřského gólmana a zvýšil na 3:1. Chlumci stačilo deset minut, aby třemi góly otočil skóre na svoji stranu.

Blízko snižující branky byla Jaroměř krátce před koncem poločasu. Centr Jana Bana se snesl na hlavu Filipa Korenčíka, jeho zakončení ale konečky prstů vytáhl gólman Černohlávek.

 

 

V další dobré šanci se Jaroměř octla v padesáté šesté minutě. Jan Bano našel rozběhnutého Jakuba Balciráka. Ten však ani nadvakrát míč do sítě nedostal a před odkrytou bránou rozvlnil pouze boční sít. Poslední gólové slovo si tak vzal opět Chlumec. V sedmdesáté osmé minutě si na centr od rohového praporku naskočil Vít Chabada, na jehož přesnou hlavičku k tyči nemohl gólman Ondráček dosáhnout. Chlumec tak porazil Jaroměř 4:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Miloš Exnar - trenér FK Jaroměř: Nedokázali jsme navázat na nedělní výkon proti Vysoké. Měli jsme velké problémy s organizací hry a koncentrací na zápas. Vítězství domácích je zcela zasloužené.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] (85. O. Němec [-] ) - M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (76. V. Doležal [-] ) , V. Branský [-] , M. Kučera [-] (56. V. Chadraba [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] (67. D. Hubený [-] ) , P. Pilař [-] , J. Veselský [-] (63. M. Vejr [-] ) , D. Homoláč [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - M. Petráček [-] , F. Vondrouš [-] (45. J. Balcirák [-] ) , F. Korenčík [-] , M. Čenovský [-] (43. O. Častvaj [-] ) , J. Bano [-] , L. Müller [-] , M. Knap [-] , J. Holub [-] , M. Michálek [-] , A. Horák [-]

ŽK: 34. M. Ondráček , 82. M. Knap .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nývlt Roman - MLYNÁŘ Michal, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.