0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:30

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín prohrál s Červeným Kostelcem a nakonec skončil pátý


Branky


0

Zápas nabídl množství náznaků šancí a zároveň množství nepřesných zakončení. I proto Jičín nenašel na gól soupeře odpověď a prohrál 0:1. Vzhledem k výhře Rychnova se Jičín v tabulce propadl ze čtvrté pozice na páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně, a proto se skóre měnilo už ve čtrnácté minutě. Jičínská obrana nedokázala ani na několik pokusů odvrátit míč ze svého vápna. Do zakončení se tak dostal obránce Petr Liška, který střelou pod břevno otevřel skóre zápasu.

V dalším průběhu utkání se do šancí dostávaly oba týmy. Hráči Jičína i Červeného Kostelce často volili centrované balony. V pokutovém území však zakončujícím hráčům chyběl klid v zakončení, nebo jim překáželi soupeřovi obránci. I přes množství náznaků šancí tak další gól nepadl a o osudu utkání rozhodla branka z úvodu zápasu. Červený Kostelec zvítězil nad Jičínem 0:1 a potvrdil bronzovou příčku.


 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: V posledním zápase soutěže jsme podali slušný výkon, bohužel na body to nestačilo. Rozhodla naše bolest posledních zápasů, neuhlídaná standardní situace (roh), pak naše finální útočná fáze a koncovka, kdy jsme si vypracovali nadějné situace, jejich řešení však bylo nulové. Chválím výkon našich hráčů dorostenecké kategorie.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , M. Jeník [-] , J. Ulvr [-] , M. Šaroun [-] - J. Nálevka [-] , M. Miler [-] (82. D. Malý [-] ) , M. Vacek [-] (82. R. Pluhař [-] ) , J. Sajdl [-] (68. M. Kocourek [-] ) , J. Míka [-] - M. Mészáros [-] (82. P. Mikolášek [-] )

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - M. Srkal [-] - Z. Mudroch [-] (86. R. Špelda [-] ) , D. Veseleňák [-] (46. O. Netolický [-] ) , M. Barták [-] , D. Petrů [-] , D. Poláček [-] , S. Štelzig [-] , P. Bárta [-] , P. Liška [-] , M. Kováčik [-]

ŽK: 62. M. Barták .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešava Otakar - HLAVÁČ Martin, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.