4:1
(4:0)
53. J. Ulvr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice díky gólové první půli porazily Jičín


Branky


25. P. Ruml , 30. J. Melichar , 41. J. Rubeš , 43. P. Palm - 53. J. Ulvr (p.)
0

V prvním poločase sice domácí nejprve neproměnili penaltu, poté se ale rozjeli a čtyřmi góly prakticky rozhodli o svém vítězství. Jičínu se ve druhém poločase podařilo zareagovat pouze jedinou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořická Jiskra zažila proti Jičínu výborný první poločas. V úvodní šanci zápasu se přesto octli hosté. Marek Kocourek se po pravé straně probil do vápna soupeře a předložil míč Michaelu Vackovi. Zakončení jičínského záložníka ale bylo slabé, a proto jej domácí obrana odvrátila.

Prakticky z následné protiakce se vstříc jičínské Jiří Melichar. Domácí útočník se dostal až do pokutového území, kde byl faulován Michaelem Milerem. Penalty se ujal Pavel Ruml, střelu hořického obránce ale gólman Michal Puš vystihl a vrazil.

Pavel Ruml si po neproměněné penaltě napravil reputaci v pětadvacáté minutě. Na centr od rohového praporku si domácí obránce počíhal na hranici malého vápna a jemnou hlavičkou poslal míč k tyči. O chvíli později domácí zužitkovali další rohový kop. Centr tentokrát přišel po rozehrávce na krátko. Míč se snesl přímo na hlavu Jiřího Melichara, který zvýšil na 2:0.

Centrované balony se ukázaly být silnou zbraní Jiskry. V jednačtyřicáté minutě jičínská obrana zaspala a dovolila hlavičkovat Josefu Rubešovi, který zakončením mířením k zadní tyči zvyšoval už na 3:0. Ani s tím se domácí nespokojili a do konce poločasu přidali ještě čtvrtý gól.

Ve čtyřicáté třetí minutě si jičínská obrana počínala při rozehrávce příliš laxně a hosté před vlastním vápnem přišli o balon. Toho se zmocnil Patrik Palm, který efektním lobem upravil na poločasových 4:0.

Jičín se střeleckého úspěchu dočkal až ve druhém poločase. V padesáté třetí minutě byl v pokutovém území stažen za dres jeden z hostujících hráčů a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalty se zhostil Jakub Ulvr, který proměnil a snížil na 4:1.

K žádnému obratu se ale neschylovalo. Vysoká si sice své šance vypracovala, ale gólman Vladimír Tlustý byl přesný a bezchybný. I Hořice mohly přidat další góly. Střelu Jiřího Melichara ale v cestě do odkryté brány zastavil jeden z jičínských obránců. Chvíli nato se za obrannou linii hostů dostal Josef Rubeš. Hořický záložník ale brankáře Puše neobelstil. Ani tato neproměněná šance však na hořické výhře 4:1 nic nezměnila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: První poločas nám vyšel excelentně a 4 krásné branky - z toho 3 hlavou - nám daly definitivní jistotu účasti v KP i pro příští rok. I ve druhém poločase bylo k vidění několik dobrých příležitostí na obou stranách. Hosté přece jen měli těch šancí více, ale proti byl výborný Tlustý v brance, a tak se skóre měnilo jen po penaltě hostí. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
V. Tlustý [-] (88. J. Tomášek [-] ) - P. Ruml [-] , D. Pour [-] , D. Melaga [-] , J. Šeda [-] (46. M. Tomáš [-] ) - J. Rozsévač [-] , J. Rubeš [-] , P. Kuneš [-] (61. J. Kuneš [-] ) , P. Palm [-] - J. Melichar [-] (80. P. Kolovrátník [-] ) - Z. Nečesaný [-] (72. A. Vávra [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Macháček [-] , F. Materna [-] (70. M. Jeník [-] ) , J. Ulvr [-] - J. Nálevka [-] , M. Vacek [-] , M. Miler [-] (64. J. Sajdl [-] ) , J. Míka [-] , M. Kocourek [-] (64. M. Šaroun [-] ) - M. Mészáros [-]

Počet diváků: 210. Rozhodčí: Janeček Štěpán - VÍTEK Pavel, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.