Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška drží naději na záchranu. O výhře nad druhými Libčany rozhodla v první půli


Branky


0

Zápas mezi předposlední Dobruškou a druhými Libčany nabídl branky pouze v prvním poločase. Skóre se v první půli přelévalo ze strany na stranu, aby se nakonec zastavilo na straně Dobrušky. Ta díky výhře 3:2 udržuje naději na záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly bohatý poločas odstartovali ve dvanácté minutě hosté. Libčany zahrávaly přímý kop, kterého se ujal Tomáš Kabeláč. Jeho střela se přenesla před dobrušskou zeď a skončila u pravé tyče domácí brány.

Po úvodní brance se Libčany držely na polovině soupeře, a i proto byla vyrovnávací branka domácích poměrně překvapivá. Ve třiadvacáté minutě se míč dostal na hranici vápna k Martinu Valáškovi, který vypálil a jeho střela zapadla přesně k tyči brány Matěje Tošovského.

Záhy Dobruška dokonce otočila skóre na svoji stranu. V sedmadvacáté minutě se po přihrávce Lukáše Geržy dostal za obranu Erik Týfa, jeho povedený lob zapadl za záda gólmana Tošovského a Dobruška vedla 2:1.

Z jednobrankového vedení se domácí radovali do osmatřicáté minuty. V té době se za dobrušskou obranu dostal Marek Ježek, který své sólo zakončil přesnou přízemní střelou. Ve čtyřicáté třetí minutě mohly Libčany udeřit znovu, jeden z hostujících hráčů ale ani ve skluzu na míč nedosáhl, a proto minul odkrytou bránu.

Místo toho se prakticky z následné akce prosadila Dobruška. Centrovaný balon Erika Týfy se snesl k Jakubu Mikušíkovi, který z otočky propálil gólmana Tošovského a završil poločasové skóre 3:2.

 

Ve druhém poločase byla na hráčích Libčan patrná vůle po vyrovnání. Na konci šestapadesáté minuty se hráč Libčan dostal v pokutovém území k dobré hlavičce, která směřovala k tyči. Proti tomuto zakončení se však s pohotovým zákrokem vytáhl gólman Marek Pěnička, který konečky prstů vyrazil míč na roh.

S ubývajícím časem hrály Libčany čím dál víc na riziko. V sedmdesáté čtvrté minutě se do brejku dostal Erik Týfa, který dokonce obešel i gólmana Tošovského, Týfovo zakončení ale nebylo dostatečně přesné, obránci Libčan se navíc stihli vrátit.

 

Libčany se v závěru zápasu usadily na polovině Dobrušky. Hosté měli k dispozici standardní situace a dostávali se i ke střeleckým pokusům, ale ty byly často nepřesné. Dobruška tak své těsné vedení uhájila a zvítězila 3:2.



Ohlasy k zápasu



SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: Utkání se nám moc nepovedlo.Nebylo nám nic platné, že jsme soupeři ve druhém poločase v podstatě nepůjčili míč, na to se historie neptá, důležitý je výsledek. Doufám, že si vše nahradíme v posledním utkání sezóny.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - F. Šotola [-] , R. Dědeček [-] (63. M. Majer [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (68. V. Malý [-] ) , E. Týfa [-] (90. J. Hubáček [-] ) , L. Gerža [-] , L. Žid [-] , J. Effenberk [-] , D. Eimann [-] (80. R. Čopík [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - A. Polyakov [-] , D. Hůlka [-] (46. S. Libřický [-] ) , O. Karanský [-] , M. Černý [-] , M. Ježek [-] (66. J. Mokrý [-] ) , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] (73. L. Hubička [-] ) , P. Rompotl [-] , A. Chromek [-] , T. Kabeláč [-]

ŽK: 78. M. Majer - 79. A. Chromek , 90. T. Kabeláč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivý Michal - KIEZLER Vlastislav, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.