2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov se nevzdálil sestupové hrozbě, prohrál na hřišti Kostelce


Branky


0

Šance byly během utkání k vidění na obou stranách, gólově se ale prosazovali pouze domácí, kteří dvěma trefami rozhodli o svém vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu se neodehrával ve velkém tempu. V dobré šanci se ve dvacáté třetí minutě octli hráči Broumova. K jednomu z hostujících fotbalistů se v pokutovém území dostal balon, prudká přízemní střela ale mířila pouze do rukavic gólmana Jana Rolejčka.

Skóre se měnilo ve dvacáté deváté minutě. Kostelečtí rozehráli akci po levé straně hřiště. Následný centr se snesl k Aleši Haškovi, který si jako zkušený útočník věděl rady a doklepl míč do sítě. O pár minut později mohl Broumov odpovědět z přímého kopu. Dobrá rána mířila na domácí bránu, brankář Rolejček ale míč nadvakrát zkrotil ve svých rukavicích.

Ve druhém poločase se Broumov snažil vstřelit vyrovnávající branku. Soupeřův ofenzivnější styl hry otvíral pro domácí Kostelec možnosti rychlých protiútoků. V jednašedesáté minutě proskotačila střela kosteleckého hráče jen těsně kolem pravé tyče broumovské brány.

V sedmdesáté minutě zahrozil i Broumov, centrovaný balon směřující z pravé strany se u přední tyče kostelecké brány snesl k jednomu z broumovských fotbalistů. Ten ale domácího gólmana Rolejčka nepřekvapil, tím pádem ani nepřekonal.

 

O chvíli později se Kostelečtí středem hřiště probili do vápna soupeře, jejich zakončení ale vychytal gólman Jakub Drahorád. Gólové pojistky se Kostelec dočkal v sedmdesáté deváté minutě. Za broumovskou obranu se dostal Jan Švandrlík, který kličkou obešel gólmana Drahoráda a zakončením do prázdné brány rozhodl o výhře Kostelce 2:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: Dnešní utkání jsme nezvládli v neproměňování brankových příležitostí a nechali domácí po našich chybách skórovat. Musíme zvládnout poslední utkání doma.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - T. Králík [-] (20. J. Švandrlík [-] ) , A. Hašek [-] (75. L. Plocek [-] ) , L. Říha [-] , M. Klouda [-] (89. J. Sameljak [-] ) , J. Kvasnička [-] (81. J. Ježek [-] ) , A. Řehák [-] , O. Furda [-] , P. Klapal [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , M. Růžička [-] , M. Gago [-] , O. Gago [-] - J. Šimon [-] , E. Wilke [-] , T. Němeček [-] (81. J. Kitler [-] ) , D. Svoboda [-] (75. M. Štejnar [-] ) - P. Bureš [-] (63. J. Rolník [-] ) - L. Novák [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prokůpek Jan - PÁLKA Martin, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.