0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 10:15

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezgólových devadesáti minutách udržel Chlumec čisté konto i v rozstřelu.


Branky


0

Devadesát minut zápasu neučilo vítěze a nenabídlo ani jednu branku. O vítězi tak rozhodoval penaltový rozstřel, ve kterém se Chlumec mohl opřít o gólmana Ladislava Kukala, který chytil dvě penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší aktivitou v prvním poločase hýřili fotbalisté Chlumce. Ti se do náznaků šancí dostávali pomocí standardních situací i náběhů za obranu domácích. Snahy o samostatné úniky však většinou zastavoval zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

Ani domácí se ke gólu nedostali. V první velké šanci zápasu se Slavia octla už po osmdesáti vteřinách. Míč v pokutovém území propadl k Šimonu Dernerovi, který se natahoval za míčem, jak mohl, jeho zakončení ale nakonec skončilo pouze na tyči chlumecké brány. Ve čtyřicáté minutě se napřáhl jeden z hráčů Slavie ke střele, jeho pokus z hranice vápna směřoval k tyči, ale gólman Ladislav Kukal byl pozorný a míč ukryl ve svých rukavicích.

Úvod druhé půle patřil zejména domácímu týmu. Fotbalisté Slavie se dostali k několika střeleckým pokusům, ty však většinou mířily pouze do středu brány, kde stál připravený gólman Ladislav Kukal. V závěrečných minutách se na polovině soupeře usadili Chlumečtí, rozhodující branku ale nevstřelili. Nejblíž rozhodnutí byl Chlumec v osmdesáté čtvrté minutě. Dvojice hostujících hráčů se octla před brankářem Moníkem, ten ale bravurním zákrokem poslal zápas do penalt.

 

Penaltový rozstřel vyšel lépe Chlumci. Ústřední postavou byl Ladislav Kukal. Gólman hostů chytil hráčům Slavie dvě penalty, třetí skončila vysoko nad. Střelci Chlumce byli o poznání přesnější, proměnili všechny tři kopy a zvítězili 3:0. 



Ohlasy k zápasu



FK Chlumec nad Cidlinou
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Po dvou neúspěšných domácích zápasech jsme chtěli bodovat a začátek utkání tomu odpovídal. Bohužel Dernerova gólová šance ze druhé minuty byla první a dá se říci, že i poslední tutovkou v utkání. Bod jsme vybojovali i díky Moníkovi, který nás v závěru utkání podržel.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , J. Lán [-] , M. Klicnar [-] - J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] - D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] - P. Polanský [-] , L. Feko [-] , T. Erber [-] (46. Z. Kocourek [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , J. Veselský [-] (88. J. Mráz [-] ) , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , V. Branský [-] , M. Kučera [-] , M. Vejr [-] (63. V. Doležal [-] ) , V. Chadraba [-] (90. V. Hanuš [-] ) , P. Pilař [-] , D. Hubený [-]

ŽK: 26. M. Klicnar , 39. J. Lán , 40. Š. Derner - 28. V. Branský , 45. M. Vejr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prokůpek Jan - BUCHTA Petr, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.