P. Palm 24.
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Cidlina zvítězila na hřišti Hořic


Branky


0

Fotbalisté Cidliny nakročili za vítězstvím už v prvním poločase, ve kterém vsítili tři branky. Hosté hrozili nejen ze hry, ale i ze standardních situací, které jim pomohly ke dvěma trefám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly od úvodu k vidění na obou stranách. Cidlina nejprve zahrozila po standardní situaci, kdy jeden z hostujících hráčů hlavičkoval těsně vedle hořické brány. O chvíli později se do samostatného úniku dostal domácí fotbalista. Proti němu ale vysoko vyběhl gólman Stanislav Strýhal, který rozvíjející se šanci Hořic zastavil.

Skóre se poprvé měnilo v jednadvacáté minutě a Cidlina si znovu pomohla standardní situací. Přetažený centr se do rohového praporku snesl na zadní tyč k volnému Radimu Žalmanovi, který prudkou hlavičkou poslal hosty do vedení.

Z náskoku se hosté radovali pouhé tři minuty. Ve dvacáté čtvrté minutě se obránci Cidliny nepodařilo odkopnout balon a do brejku se dostal hořický Patrik Palm, který svůj nájezd proměnil přesnou střelou kolem gólmana Strýhala.

Ani rovnovážný stav však na výsledkové tabuli nevydržel dlouho. Ve dvacáté deváté minutě se hosté po levé straně dostali do pokutového území Jiskry. Hostující fotbalista se zaseknutím balonu zbavil domácího obránce, ale jeho střela orazítkovala pouze tyč. Naštěstí pro Cidlinu se míč odrazil k dobíhajícímu Pavlu Pokornému, který pohodlně skóroval do odkryté sítě.

Ještě do poločasu hosté stihli svůj náskok navýšit. Ve třicáté čtvrté minutě se rohový kop Michala Blažeje snesl na hlavu Jaroslava Matějky, který hlavou upravil na poločasových 1:3.

Ve druhém poločase se trefili pouze hosté. V padesáté páté minutě si za obranou Hořic počíhal na dlouhou přihrávku Martin Holec, který sám před brankářem Vladimírem Tlustým nezaváhal a zvýšil na 1:4.

 

Za tohoto stavu měli dvě slibné šance domácí. Jejich dobrou střelu z hranice vápna nejprve vytáhl na roh gólman Strýhal. O něco později se s míčem v pokutovém území octl Josef Rubeš. Střídající hráč domácích ale nedokázal ukočírovat skákající balon a v nadějné pozici minul bránu. Cidlina tak zvítězila 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Bydžov byl lepší a zaslouženě vyhrál. Jen rozdíl ve skóre je poněkud krutý. Ze čtyř vyložených šancí jsme bohužel využili jen jednu, a to je proti tak kvalitnímu soupeři málo s ohledem na lepší výsledek. Hosté využili dobře nacvičených standardních situací a z těch utkání rozhodli.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
V. Tlustý [-] - D. Melaga [-] , P. Ruml [-] , M. Tomáš [-] (46. J. Rubeš [-] ) , V. Kulhánek [-] - P. Palm [-] , J. Kuneš [-] (69. Z. Nečesaný [-] ) , P. Kuneš [-] , D. Pour [-] , A. Vávra [-] (46. J. Šeda [-] ) - J. Melichar [-] (76. P. Kolovrátník [-] ) -

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Vrabec [-] , R. Žalman [-] , J. Matějka [-] - M. Stránský [-] (46. M. Holec [-] ) , M. Vincour [-] , V. Šorm [-] (76. V. Mokošín [-] ) , P. Mejstřík [-] , M. Blažej [-] - J. Trejbal [-] , P. Pokorný [-] (59. M. Batelka [-] ) -

ŽK: 70. D. Melaga - 85. M. Blažej .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Kalaš Radek - FIŠER Pavel, ODVÁRKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.