Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia otočila zápas s Červeným Kostelcem


Branky


0

Červený Kostelec bojující spolu s Cidlinou a Libčany o první místo vstoupil do zápasu dobře a už po deseti minutách vedl. Fotbalisté hradecké Slavie však dali vzpomenout na své pražské soukmenovce a čtyřmi góly rozhodli o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se v úvodu přelévala ze strany na stranu, a proto se na úvodní branku nečekalo dlouho. V jedenácté minutě se vedení ujal Červený Kostelec. Karel Havlíček si na hranici pokutového území naběhl na centrovaný balon a prudkým volejem propálil gólmana Jana Moníka. V patnácté minutě mohl jít Červený Kostelec do dvoubrankového vedení. Centr z pravé strany si směrem na vlastní bránu srazil Martin Šolc. Míč mířil do protipohybu gólmana Moníka, ten však stihl zareagovat a míč vyrazil na roh.

Slavia se v následujících minutách držela na míči a kombinovala na polovině soupeře. Blízko vyrovnání byli hosté ve dvacáté minutě. Po rychlé kombinaci na jeden dotek se Šimon Derner dostal do zakončení, jeho střela však minula červenokosteleckou bránu.

Kýženého vyrovnání se hosté dočkali ve dvacáté třetí minutě. Šimon Derner zavezl míč do pokutového území soupeře a zpětnou přihrávkou našel Jaroslava Linharta, který povedenou ranou namířenou do dolního rohu brány srovnal na 1:1. Necelých deset minut poté již Slavia vedla. Přízemní centr Michala Dostála našel v pokutovém území Šimona Dernera, který propálil brankáře Kobose a otočil výsledek ve prospěch hostů.

Dvě minuty po zahájení druhé půle byla Slavia blízko třetímu gólu, hlavičkové zakončení Šimona Dernera ale gólman Petr Kobos vyškrábl na roh. V průběhu druhé půle se Červený Kostelec tlačil do útoku a pokoušel se vyrovnat. V šedesáté čtvrté minutě se však Slavia zmocnila balonu a přešla do rychlého brejku. Protiútok vedl Michal Dostál, který si ve vápně míč zasekl, zbavil se obránce a vypálil. Jeho střela sice skončila pouze na tyči, ke štěstí hostů se příhodně odrazil k Jaroslavu Linhartovi, který pohodlně zvýšil na 1:3.

Naděje domácích na případnou dramatizaci závěru hosté pohřbili čtvrtým gólem. V osmdesáté první minutě se za domácí obranou zjevila dvojice fotbalistů Slavie. David Chobotský předložil balon Šimonu Dernerovi, který druhým gólem v zápase pečetil výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Po nepovedeném domácím utkání z minulého víkendu jsme měli co napravovat a s radostí mohu konstatovat, že se nám to povedlo. Nenechali jsme se rozhodit vedoucí brankou domácího týmu v podání Karla Havlíčka a ještě do poločasu jsme vývoj utkání otočili. Po přestávce jsme ještě dvě branky přidali a zaslouženě máme tři body. Naše vítězství bylo podpořeno kvalitním kolektivním výkonem.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - M. Srkal [-] - D. Vejman [-] (46. O. Koval [-] ) , T. Martínek [-] , J. Hundák [-] (73. D. Petrů [-] ) , M. Barták [-] , P. Bárta [-] , S. Štelzig [-] , K. Havlíček [-] , D. Škoda [-] , M. Kováčik [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , M. Klicnar [-] , J. Šedina [-] , M. Šolc [-] - M. Brázda [-] (78. J. Špaček [-] ) , J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] - Š. Derner [-] , D. Chobotský [-] -

ŽK: 60. M. Hloušek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Hron Miroslav - VITVAR Martin, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.